8 Νοε 2013

45.000 ειδοποιητήρια κατάσχεσης περιουσιών στην Θεσ/νικη...Αλήθεια,Εσείς ...Τι θα ψηφίζατε στην πρόταση μομφήςΤο βίντεο που παραθέτουμε μας θυμίζει το έργο του Αρθουρ Μίλερ «Ο θάνατος του εμποράκου» στο οποίο ο κεντρικός ήρωας, ο εμποράκος Γουίλι Λόμαν πάλεψε τίμια μια ζωή να δημιουργήσει περιουσία αλλά τσακίστηκε από την οικονομική κρίση, και παίρνει τελικά την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Εμείς να ευχηθούμε να μην υπάρξει κανένας απ' τους 45.000 μικροεπαγγελματίες που έλαβαν σήμερα ειδοποιητήρια κατάσχεσης περιουσιών στην Θεσσαλονίκη, γιατί δεν είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, να προβεί σ' αυτή την απελπισμένη πράξη. Οι ίδιοι --απ' ότι ακούμε να μας λέει στο βίντεο εκπρόσωπος τους- προχωρούν σε κινητοποιήσεις και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν συλλογικά για να ματαιώσουν τις κατασχέσεις και απαιτούν να βρεθεί πολιτική λύση.

Δεν χρειαζόταν αυτό το βίντεο για να μας πει ότι εκτός των άλλων ζούμε την εποχή του..
«θανάτου του εμποράκου». Το βλέπουμε όλοι στο περιβάλλον μας. Η πτώση της κατανάλωσης, η αύξηση των φόρων, η κρίση, τα εμπορικά κέντρα και η αδυναμία συναγωνισμού των μεγάλων επιχειρήσεων, οδηγούν όλα τα μικρομάγαζα στο λουκέτο.


ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.