# #

1 Οκτ 2013

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρηματοδοτούσαν την Χρυσή Αυγή???????

Ονομάζεται Χάρης Κουσουμβρής και από το 1990 μέχρι το 2004 μετείχε του ηγετικου πυρήνα της Χ.Α., ως ταμίας της και πρωτοπαλίκαρο του «Φύρερ» Μιχαλολιάκου.

Το όνομά του εμπλέκεται σε όλες τις μείζονες υποθέσεις παρανομίας της εγκληματικής οργάνωσης, για τις οποίες μιλάει ανοικτά στο βιβλίο που συνέγραψε μετά από την αποχώρησή του με τίτλο «Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής».

Εκεί ο, εμφανιζόμενος ως μεταμελημένος και παραπλανημένος, συγγραφέας προβαίνει σε σωρεία αποκαλύψεων σχετικών με τις πολυειδείς δράσεις της ναζιστικής οργάνωσης, τον παρακρατικό της ρόλο, τις δολοφονικές επιθέσεις, το δίκτυο συνεργασίας της με τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και το φλέγον ζήτημα της αδιευκρίνιστης χρηματοδότησής της, στην οποία εμπλέκει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Σχετικά με αυτό το τελευταίο, ο ίδιος γράφει στο βιβλίο του πως στις ευρωεκλογές του.. 1999, που η Χρυσή Αυγή συνεργάστηκε με την Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στη χρηματοδότηση «εμμέσως μας έδωσε να καταλάβουμε πως αρπαχτές γινόντουσαν απ' όλους τους κομματικούς χώρους καταπώς συνέφερε τα δύο μεγάλα κόμματα, δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

Το επίμαχο απόσπασμα του βιβλίου:






 http://anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.