# #

12 Ιουν 2013

Ολο και περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται στο ραδιομέγαρο της Μεσογείων....

Ολοι στην Μεσογείων...

Ολο και περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται στο ραδιομέγαρο της Μεσογείων.

Σε πολιτικό επίπεδο τώρα βλέπουμε ότι διαμορφώνεται μια ένταση. Νωρίτερα στην βουλή ο βουλευτής του Σύριζα Π. Λαφαζάνης δήλωσε πως η κυβέρνηση, μετά την άρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να υπογράψουν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου , δεν έχει την δεδηλωμένη με τον Βορίδη να σηκώνει το γάντι και να ζητάει όποιος αμφιβάλει για την δεδηλωμένη να καταθέσει στην βουλή πρόταση μομφής.

Στην ίδια κατεύθυνση το φερέφωνο της Ν.Δ. το.. antinews, γράφει –σίγουρα υποβολιμαίο το δημοσίευμα- ότι ο Σαμαράς θα τα παίξει όλα για όλα και θα ρίξει το μπαλάκι της ευθύνης στους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, τους οποίους θα καλέσει είτε να στηρίξουν την κυβέρνηση είτε να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές.

 Ενδιαφέρον έχει και η δήλωση του βουλευτή, Αιτωλοκαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραίτη που  τονίζει: «Συνειδητά ο κ. Σαμαράς δυναμιτίζει την συνέχεια της κυβέρνησης και την σταθερή πορεία της χώρας.

Με τις μονομερείς και στα όρια του συντάγματος αποφάσεις του εκβιάζει την κοινωνία και τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση…

 Το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι ο κ. Σαμαράς,  ο οποίος αγνοώντας και αιφνιδιάζοντας συνεχώς τους κυβερνητικούς εταίρους, κυβερνά εδώ και μήνες με επικοινωνιακούς όρους αποτυγχάνοντας στους στόχους που έχει θέσει  η προγραμματική συμφωνία των κομμάτων.

Με δεδομένη την εκβιαστική λογική που αναβιώνει άλλες εποχές μιας παλιάς διχαστικής δεξιάς, είναι αυτονόητο ότι ένας ανεύθυνος πολιτικός δεν μπορεί πλέον να ηγείται μιας κυβέρνησης εθνικής ευθύνης .

Και επειδή αυτές τις κρίσιμες ώρες κάποιοι παίζουν την τύχη της χώρας κορώνα γράμματα, βάζοντας παπαγαλάκια να διατυπώνουν το εκβιαστικό δίλημμα αυθαιρεσία ή εκλογές»,  η απάντηση από εμάς θα πρέπει να είναι δεδομένη: Εκλογές».

1 σχόλιο:

  1. Εσύ, κ. Μωραϊτη, ας πούμε ότι, έναντι των εκβιασμών που σας κάνει εδώ και μήνες ο Σαμαράς, ορθά λές: εκλογές.
    Ο Βενιζέλος, όμως, και οι υπόλοιποι συνάδελφοί σου (και ιδία ο Χρυσοχοϊδης) λένε τα ίδια;
    Γιατί δεν απέσυραν ήδη από χθες τη στήριξή τους, αν όχι από νωρίτερα, γιατί κυκλοφορεί (και δεν είδαμε καμμιά σοβαρή διάψευση) ότι Βενιζέλος και Κουβέλης γνώριζαν για το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ εδώ και καιρό;
    Πάλι θα βάλουν "αστερίσκους";
    Εχουν καταντήσει πολιτικές οδαλίσκες του Σαμαρά.
    Και αυτό το βλέπουν οι περυσινοί ψηφοφόροι που σας εγκαταλείπουν αμφοτέρους (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) σωρηδόν.
    Σε λίγο θα συναγωνίζεστε την ΟΑΚΚΕ σε ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.