# #

12 Ιουν 2013

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ με τον Σαμαρά, βγήκαν από την σύσκεψη Bενιζέλος-Πάστορας!


















Σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που μετέχουν στην κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό ζήτησαν μετά τη μεταξύ τους συνάντηση οι κύριοι Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Κουβέλης είπε ότι η κυβέρνηση στηρίζεται σε τρία κόμματα και το αρραγές της προϋποθέτει τη συμφωνία και των τριών κυβερνητικών εταίρων. Επίσης, διαπίστωσε έλλειψη του αναγκαίου συντονισμού και του πολιτικού στόχου, ενώ ζήτησε να εξασφαλιστεί με κάθε τρόπο η ουσιαστική συνεννόηση ώστε η κυβέρνηση να προχωρήσει «γιατί είναι αναγκαίο να βρεθεί  λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα». 

Παράλληλα, τόνισε ότι στη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων θα πρέπει να συζητηθούν όλα τα θέματα για τα οποία υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ τους. 

Και τάχθηκε υπέρ του εξορθολογισμού της..
ΕΡΤ αλλά υπό τον προϋπόθεση ότι θα παραμείνει ανοιχτή. 

«Η συνεννόηση μας είναι απαραίτητη προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της η κυβέρνηση» κατέληξε ο κ. Κουβέλης. 

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι η τεράστια προσπάθεια της τρικομματικής κυβέρνησης πρέπει να συνεχιστεί με ειλικρίνεια μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, συνεννόηση και κανόνες θεσμικής λειτουργίας. 

Ζήτησε επίσης αναθεώρηση της προγραμματικής συμφωνίας και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγγυητή της πολιτικής σταθερότητας αλλά στη βάση των αρχών της ανοιχτής και δημοκρατικής λειτουργίας του κυβερνητικού σχήματος. 

«Κανείς δεν θέλει να διαταραχθεί η πορεία της χώρας» πρόσθεσε και τάχθηκε υπέρ της ριζικής μεταρρύθμισης σε ολόκληρο το δημόσιο το δημόσιο τομέα άρα και στην ΕΡΤ, αλλά τόνισε ότι θα πρέπει να ψηφιστεί από τη Βουλή, ενώ ειδικά για την ΕΡΤ υπογράμμισε ότι προϋποθέτει πως θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της.

http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.