# #

29 Μαρ 2013

Zήτω ο. . . Χίτλερ

6 σχόλια:

  1. Ζητω ο Σταλιν???????
    ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ.......
    ΣΑΝ ΤΟ MEGA ....ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ MEGA........
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτω η Ελλάδα και οι Έλληνες...Ο Χίτλερ δολοφόνησε περισσότερους από 700.000 συμπατριώτες σου στον δεύτερο παγκόσμιο και σήμερα η νέα Χίτλερ συνεχίζει....
      Είναι απίστευτο Έλληνες να υποστηρίζουν τους δολοφόνους τους...και να ντουφεκάνε Έλληνες
      http://www.youtube.com/watch?v=RHOg-e7nlr4

      Διαγραφή
  2. Ετσι ειναι.Ποναει πολυ ο Σταλιν τους ναζιδες.Κι αμα ειναι πραξη εθνικης αντιστασης το κατουρημα σε μια γωνια ενος καναλιου,ας κατουρησουν και τις μπλουζες τους.Κι αυτες απο Τουρκια ειναι. Γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κατι ακομα στον πρωτο σχολιασαντα.Αν σ ευρισκαν μ αυτο το ονομα στην κατοχη αυτοι που υποστηριζεις,θα ειχες καταληξει σε κρεματοριο. Γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιεκτικός και μεστός Παφίλης.Αριστοφάνη μην κατεβάζεις το βίντεο! Οι φασίστες πρέπει να αποκαλύπτονται και να απομονώνονται! Ο φασισμός δεν έρχεται απ' το μέλλον.Είναι γέννημα θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος.Να τον τσακίσουμε.ΚΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΦΙΛΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ;
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΟΥΦΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΙΑ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.
    ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ ΠΟΥ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ 10% ΜΟΝΟ ΕΠΙΡΟΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘ'ΟΣΟΝ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΥΜΑΧΟΙ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ...ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.