# #

28 Μαρ 2013

Ο Μαυρογιαλούρος της ευθύνης


Ο Δημήτρης ΧατζησωκράτηςΟ Δημήτρης Χατζησωκράτης
“ Μπροστά τους ο Μαυρογιαλούρος είναι ο Τσόρτσιλ ”


Στη γελοιογραφία του τρισμέγιστου Altan ο παρατρεχάμενος μπαίνει αναμαλλιασμένος στο υπουργικό γραφείο φωνάζοντας «Κρίση, όλεθρος, καταστροφή!», για να λάβει την εξής απάντηση από τον υπουργό: «Ευκαιρία να εγκαταλείψουμε τις γυναίκες μας». 

Τάλε κουάλε με τον υπουργό του Altan, η ΔΗΜΑΡ αξιοποίησε την Κυπριακή αναμπουμπούλα, όχι για να εγκαταλείψει συζύγους, αλλά για να διορίσει τέκνα σε καλοπληρωμένες θέσεις του κράτους. Ακόμη και οι πέτρες έχουνε ακούσει για την εγκύκλιο που έστειλε ο Χατζησωκράτης στα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ., ώστε να ...
υποβάλουν εγκαίρως αιτήσεις για την πλήρωση 180 θέσεων διοικητών και υποδιοικητών στα νοσοκομεία, «όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις τους».

Αφού τα διαλύσαμε, τώρα θα τα διοικήσουμε κι από πάνω, μην τυχόν και πέσουνε σε χέρια λαϊκιστών και άλλων Βησιγότθων. «Αποστείλατε και σε μας αμέσως μετά τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων», καταλήγει η εγκύκλιος των Μαυρογιαλούρων της ευθύνης. Ποίοι Μαυρογιαλούροι; Μπροστά τους ο Μαυρογιαλούρος είναι ο Τσόρτσιλ. Γκρούεζες και πολύ τους πέφτει. Απαντώντας στο μαζικό κράξιμο, ο κ. Χατζησωκράτης ισχυρίσθηκε ότι η αποστολή εγκυκλίου συνιστά πούρα δημοκρατική διαδικασία. «Οι θέσεις των διοικητών δεν είναι μόνο για τους καθηγητάδες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜ.ΑΡ., η οποία άλλωστε φημίζεται για τις άρρηκτες σχέσεις της με τις λαϊκές μάζες. Λάθος επιχείρημα διάλεξες, αγαπητέ Δημήτρη.

Έπρεπε να επικαλεστείς τις μελέτες που αποκαλύπτουν πως, όταν ο διοικητής είναι αριστερός, η χοληστερίνη του ασθενούς μειώνεται κατά 32%. Όταν είναι αριστερός και ο υποδιοικητής, θεραπεύονται αυτομάτως η ποδάγρα, η φαινυλοκετονουρία και άλλες επώδυνες ασθένειες. Ευτυχώς η κρίση στην Κύπρο κράτησε αρκετά κι έτσι η ΔΗΜ.ΑΡ. πρόλαβε να συμμετάσχει και σε δεύτερη μπίζνα. Πριν αλέκτορα φωνήσαι, πουλήσανε ομού μετά του Σαμαρά και του Βενιζέλου τις Κυπριακές τράπεζες στην Πειραιώς, λίγο έλειψε δε να πουλήσουνε και τον αλέκτορα. Πουλήσανε, που λέει ο λόγος.

Όταν δίνεις 524 εκατομμύρια, για να πάρεις 12 δισ. σε καταθέσεις, 2 δισ. ετήσια κέρδη και 1,5 δισ. που θα δώσουνε για ανακεφαλαιοποίηση οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου, ε, αυτό δεν είναι πώληση, αυτό είναι Σάλα, Σάλα μες στη σάλα τα μιλήσαμε, να με πάρεις να σε πάρω συμφωνήσαμε. «Βάστα Ρόμελ!», φωνάζανε οι δημαρίτες στους Κυπρίους, κρατήστε λίγο ακόμη αδέρφια, μπας και προλάβουμε να πουλήσουμε στη ζούλα τον ΟΠΑΠ. Εκεί όπου έχει διοριστεί από τον Κουβέλη μέλος του Δ.Σ. ο στενός συνεργάτη του διεκδικητή Σ. Κόκκαλη Πάνος Κολιοπάνος, ο οποίος θα δώσει μάχη σώμα με σώμα στον Τάφο του Ινδού με τον Φαήλο του Σαμαρά, που είναι δικηγόρος του επίσης διεκδικητή Δ. Μελισσανίδη. Η μάχη θα είναι πρωτίστως ιδεολογική, αλλά γι' αυτό υπάρχει η Αριστερά, για να δίνει ιδεολογικές μάχες.

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.