# #

29 Ιουν 2012

Πώς να κάνετε αποτοξίνωση του φθορίου από το σώμα σας



Όπως πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν, η χρήση του φθοριούχου νατρίου είναι εξαιρετικά τοξική και σε αντίθεση με τους περισσότερους "επαγγελματίες ιατρούς" (που συνιστούν προϊόντα με φθόριο) δεν είναι καλό για... τον ανθρώπινο οργανισμό.

Αλλά αν έχεις αλλάξει την συνείδηση σου στα θέματα υγείας, και έχεις σταματήσει να πίνεις φθοριωμένο νερό, θα είσαι εντάξει; Και ναι, και όχι.

Αν έχεις μεγαλώσει σε μια κοινότητα όπου φθοριώνουν το νερό, τότε αυτό έχει χτιστεί /ενσωματωθεί στο σύστημα σου... Το φθόριο είναι ένα ...
συσσωρευτικό δηλητήριο.

Αν είστε σαν εμένα, που γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια ''φθοριωμένη'' πόλη, τότε αυτό το δηλητήριο έχει εισχορήσει και έχει ''πειράξει'' τη δομή του σώματός σας! Κυρίως τα οστά σας, τον θυρεοειδή αδένα και την επίφυση...

Πώς βγάζετε αυτό το φθόριο από το σύστημά σας;

Αυτό είναι ένα πολύ περίπλοκο ζήτημα. Δεν υπάρχει μια 100% ελεγμένη μέθοδος για ολική αποτοξίνωση του φθορίου από το σώμα σας. Αλλά υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που έχω χρησιμοποιήσει (μαζί με πολλούς άλλους), που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Για παράδειγμα: Ο κοινός πόνος εξαφανίζεται, οι χρόνιοι πονοκέφαλοι φεύγουν, επανέρχεται η ικανότητα να σκέφτεσαι πιο καθαρά και υπάρχει και η απώλεια βάρους.

Νούμερο ένα είναι, φυσικά, να σταματήσετε την έκθεση στο φθόριο, όσο μπορείτε. Ακόμα κι αν έχετε σταματήσει να πίνετε νερό (με φθόριο), πολλές κονσέρβες το περιέχουν. (Και οι οδοντόκρεμες φυσικά).
http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/blog-post_28.html

3 σχόλια:

  1. Η πραγματική πηγή του άρθρου είναι η Αφύπνιση συνείδησης http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/blog-post_28.html

    και όχι το κατοχικά που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, δεν το "έκλεψα" από σένα φίλε μου, οπότε και δεν το ήξερα...Διόρθωσα όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που ειναι οι διαφορες μεθοδοι ρε σεις του "αφυπνησου"?
    εδω δεν βλεπω τιποτε εκτος απο ευχολογιο τυπου παπουλια..
    δεν μπορειτε να αναφερετε καποια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.