29 Ιουν 2012

H ΔΗΜΑΡ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗΈνα ακόμη χτύπημα για τη Δημοκρατική Αριστερά θα αποτελεί, αν επιβεβαιωθεί, η παραίτηση του κορυφαίου και ιδρυτικού στελέχους του κόμματος, Στέφανου Μπαγιώργου.

 Η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για αποχώρησή του, ωστόσο, πληροφορίες τον θέλουν να τοποθετείται επακριβώς εν ευθέτω χρόνο. 
Δύο μόλις ημέρες πριν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ ο... Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Όπως έγινε αρχικά γνωστό , ο κ. Μπαγιώργος παραιτήθηκε από μέλος του κόμματος, αποφασίζοντας να αποσυνδέσει την πολιτική του πορεία από εκείνη του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, με τον οποίο συνέδεε πολυετής πολιτική φιλία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπαγιώργος, από κοινού με τους κ.κ. Β. Ζορκάδη, Χ. Σταυρόπουλο και Α. Νεφελούδη, είχαν διαφωνήσει με την πρόταση της ΔΗΜΑΡ για συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση, όταν αυτή είχε φθάσει προς συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Οι τέσσερις μάλιστα δεν είχαν συμφωνήσει ούτε με το ενδεχόμενο στήριξης, αλλά είχαν προβάλλει την ανάγκη άσκησης προγραμματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.