# #

31 Μαρ 2012

Σοβαρά επεισόδια στην Χαλκιδική για τα μεταλλεία - Κάτοικοι επιχείρησαν να καταλάβουν το Δημαρχείο της Ιερισσού..


Κάτοικοι επιχείρησαν να καταλάβουν το Δημαρχείο της Ιερισσού

Σοβαρά επεισόδια στην Χαλκιδική για τα μεταλλεία
Ακούστε το ηχητικό με σύμβουλο της πλειοψηφίας που στηρίζει την επένδυση της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.


 Οι αναρχικοί φταίνε, λέει ο νοικοκύρης…. Θαυμάστε ψευτιές!!!





Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, δεν έχει γίνει ρίψη χημικών εντός του δημαρχείου από τους διαδηλωτές στην Ιερισσό, γιατί πολύ απλά δεν διαθέτουν χημικά και δακρυγόνα....





Επειδή όμως όπως γνωρίζουμε από την εμπειρία μας τα χημικά και τα δακρυγόνα τα διαθέτουν συνήθως μόνο οι αστυνομικοί και ως γνωστόν αρέσκονται και στην προβοκάτσια, αν τυχόν έχει γίνει ρίψη κάποιου δακρυγόνου εντός του δημαρχείου, τότε οφείλει ο εισαγγελέας να διενεργήσει ΕΔΕ και να επιρρίψει τυχόν ευθύνες.

Ο κύριος Δήμαρχος μαζί με τους υπαλλήλους του, μπορεί να πλάσει όποιο παραμύθι νομίζει για να ρίξει για άλλη μια φορά στάχτη στα ΜΜΕ που του ζητάνε την άποψη του, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αποκρύψει την πραγματικότητα.







Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Δημαρχείο της Ιερισσού όταν ομάδα πολιτών, που αντιδρούν στη δημιουργία μεταλλείου χρυσού στην περιοχή,επιχείρησαν να καταλάβουν το Δημαρχείο της περιοχής.
Ακολούθησαν επεισόδια στο γύρω χώρο, ενώ κάποιοι αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο του Δημάρχου, καθώς και άλλα οχήματα, ενώ με αρκετή καθυστέρηση έφτασαν και αστυνομικές ενισχύσεις.

Η κατάσταση στην περιοχή μέχρι και τα ξημερώματα παρέμεινε έκρυθμη.
Όλο το χωριό, άντρες, γυναίκες, παιδιά, είναι έξω στους δρόμους. Κατέφθασαν κι άλλα ΜΑΤ από τη μεριά του Γοματίου αλλά δεν μπορούν να πλησιάσουν στο κέντρο του χωριού γιατί ο κόσμος τους έχει κόψει το δρόμο. Πετάνε δακρυγόνα αλλά ο αέρας τα γυρνάει καταπάνω τους. Ολοι φοράνε μάσκες και μαντήλια στο πρόσωπο.


Στην πλατεία του πολιορκημένου Δημαρχείου ο κόσμος έχει εξαγριωθεί. Έχουν σπάσει και αναποδογυρίσει τα αυτοκίνητα του Δημάρχου Πάχτα και των ανθρώπων του και πετάνε πέτρες και άλλα αντικείμενα προς το Δημαρχείο. Όλοι οι δρόμοι γύρω από το Δημαρχείο έχουν αποκλειστεί από τους κατοίκους.


Από τη Μεγάλη Παναγιά οργανώνονται να κατεβούν στην Ιερισσό.



 antigoldgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.