# #

31 Μαρ 2012

Απολύσεις εκπαιδευτικών,δώρο Πάσχα την δευτέρα παρουσία, και τα θλιβερά μαντάτα δεν έχουν τέλος...Φανταστείτε τι πάρτι θα κάνουνε αν τους δώσουμε την δυνατότητα μετά τις εκλογές !!!!

2 σχόλια:

  1. Τα "μέτρα εξαθλιώσεως" επιβάλλονται επειδή για να δίνουμε τζάμπα επιδόματα και τζάμπα φάρμακα σε εκaτομμύρια λαθρομεταναστών, για να βρεθούν αυτά τα λεφτά, μειώνουμε στο μισό τους μισθούς μας.

    Η λύση είναι να σταματήσουμε να δίνουμε αυτά τα λεφτά, οπότε θα επανέλθουν στο κανονικό οι μισθοί μας.

    Και δεν μιλάμε μόνο γιά τους ερχόμενους άνευ Βίζας (Πακιστανοί κλπ) αλλά και για εκατοντάδες χιλιάδες εκ Βαλκανίων που έρχονται εδώ, ελέω ανοικτών συνόρων, επειδή λέει έχει ...ανεργία η χώρα τους και παίρνουν ΔΙΚΑ ΜΑΣ επιδόματα ανεργίας! (Γιατί δεν κάθονται στην χωρα τους να πάρουν από κει επίδομα ανεργίας; - Τι περιμένουμε για να κλείσουμε έστω και "προσωρινά, λόγω εκτάκτου ανάγκης" τα σύνορα;)

    Όλα αυτά αν δεν επιλυθούν δραστικά, τότε όλος ο κόσμος από αντίδραση θα ψηφίσει την Χρυσή Αυγή. Αυτό θέλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Αριστοφάνη,
    Οι δωσίλογοι, αποφάσισαν νύχτα και τις απολύσεις εκπαιδευτικών.
    Όπως δημοσιεύει το protothema σε περίπτωση που ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
    και την ελληνική κυβέρνηση ότι χρειάζονται περικοπές εκπαιδευτικών η αξιολόγηση θα καθορίσει ποιοι θα είναι αυτοί που θα απομακρυνθούν από τα σχολεία.
    Αφιερώνεται στους συνδικαληταράδες εκπαιδευτικούς που όπως και επί εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου, καθησύχαζαν τα πρόβατα του κοπαδιού πως θα εξαιρεθούν από τις περικοπές, ως οι πιο χαληλόμισθοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, έτσι και τώρα ξανακαθησύχαζαν τα πλήθη πως θα εξαιρεθούν από τις απολύσεις, επειδή πρόκειται για απαραίτητους λειτουργούς του Δημοσίου, που δεν περισσεύουν αλλά λείβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.