# #

15 Δεκ 2011

Ελεύθερος ο καταδικασμένος απότακτος γιατρός του κυκλώματος απαλλαγής στράτευσης επωνύμων



Την ίδια μέρα όμως το στρατοδικείο καταδίκαζε τοναντιμιλιταριστή αγωνιστή Γεράσιμο Κορωναίο σε 6 μήνες φυλάκιση μετριετή αναστολή.



 Ο Κορωναίος αρνήθηκε να καταταγεί στο στρατό προβάλλονταςλόγους συνείδησης και δηλώνοντας ολικός αρνητής στράτευσης.

 Η απόφαση του ...Στρατοδικείου εντάσσεται σε μια συνολικότερη προσπάθειατρομοκράτηση-καταστολής αγωνιστών και κινημάτων, στην ποινικοποίηση τηςαντιμιλιταριστικής δράσης μέσω της επιβολής τεράστιων χαρατσιών σε όσουςαρνούνται τον στρατό τους και την μετατροπή της Ελλάδας σε Ισραήλ των Βαλκανίωνμέσω των συνεχών και επικίνδυνων ασκήσεων εφέδρων. 

Με τα στρατοδικεία και ταχαράτσια θέλουν να ανακόψουν το αναπτυσσόμενο ρεύμα άρνησης του μιλιταρισμού,του εθνικισμού, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεωντων ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, ώστε να καναλιζάρουν την νεολαία ως στρατιωτάκι ακούνητο-αμίλητοστο πλαίσιο του εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα που οικοδομούν ηπραξικοπηματική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ και ο κόσμοςτου πλούτου.

Αντίθετα, η πολυδιαφημισμένησύλληψη του 63χρονου στρατιωτικού γιατρού Εμμ.Νιώτη, έφερε ξανά στο προσκήνιοτο ζήτημα της βιομηχανίας απαλλαγών από το «υπέρτατο καθήκον» των επωνύμων,όπως αρέσκονται οι εθνικιστές και οι διανοούμενοι παπαγαλάκια του αστικούσυστήματος εξουσίας να χαρακτηρίζουν την υποχρεωτική στράτευση της νεολαίας καιτη μετατροπή μας σε πολεμιστές-υπερασπιστές των αστικών συμφερόντων, χωρίς ναδικαιολογήσει τους φόβους πολλών από την πιθανή έκδοση του. Αποδεικνύοντας, ότι οι πλούσιοι και επώνυμοι έχουν εξασφαλίσει ότι θα μένουνμακριά από τα σφαγεία των λαών, κάνοντας κάθε είδους απάτη και παρανομία.

Ο γιατρός είχε απέναντι του δύοεντάλματα σύλληψης από τον Εφέτη Ανακριτή Αθηνών για ξέπλυμα μαύρου χρήματοςκατ' επάγγελμα, ένταλμα από τον ανακριτή του στρατοδικείου Αθηνών γιαανθρωποκτονία από αμέλεια και παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση καθώς επίσηςκαι τρεις καταδίκες ερήμην του Εφετείου και του Στρατοδικείου Αθηνών. Είχεκαταδικαστεί σε φυλάκιση οκτώ ετών και έξι μηνών για πλαστογραφία, σωματικήβλάβη από αμέλεια, ανυποταξία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως και παθητικής δωροδοκίας.Επίσης, από την ανάκριση που διενέργησε η στρατιωτική Δικαιοσύνη ανέδειξε τησυμμετοχή του και σε υποθέσεις που χειριζόταν η τέως ανακρίτρια Αντωνία Hλία. Ηέρευνα που είχε διενεργήσει ο Γ. Σανιδάς, είχε δείξει την εμπλοκή του ίδιουιατρού στην έκδοση ψευδών πιστοποιητικών, που βεβαίωναν ότι κατηγορούμενοι σευπόθεση ναρκωτικών έπασχαν δήθεν από σοβαρές ασθένειες. Xάρη στα ψευδήπιστοποιητικά, οι κατηγορούμενοι πέτυχαν την αποφυλάκισή τους, καθώς η τέωςανακρίτρια στηρίχθηκε στους ανύπαρκτους λόγους υγείας.


Η Αστική Δικαιοσύνη αποκαλύπτεται«τυφλή», «θεότυφλη» απέναντι στις απάτες και τα εγκλήματα των πολιτικών τωνΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και των πλουσίων, αλλά καταδικάζει αγωνιστές, απαγορεύει απεργίεςκαι τρομοκρατεί την Νεολαία.  Ταυτόχρονα, η θαρραλέα Άρνηση των νέων απέναντιστον Στρατό ενδυναμώνει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, πυκνώνει τιςγραμμές Αντιρρησιών Συνείδησης και Ολικών Αρνητών Στράτευσης.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.