# #

3 Σεπ 2011

Τα ονόματα των μυστικών κονδυλίων...Υπαρχουν εισαγγελεις σ αυτην την χωρα ???

 Σας ..αποκαλύπτω λοιπόν ότι είναι όλοι ανεξαιρέτως οι Υπουργοί Τύπου, με όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, οδό και αριθμό.

..

Ο κύριος Μόσιαλος είπε ότι καταργούνται τα μυστικά κονδύλια που τσέπωναν κάποιοι λεγόμενοι «δημοσιογράφοι»..

 Άρα υπήρχαν μυστικά κονδύλια.. Άρα κάποιοι έδιναν τα μυστικά κονδύλια και κάποιοι τάπαιρναν τα μυστικά κονδύλια, τουλάχιστον από την εποχή της χούντας έως και σήμερα..

 Γιατί τάδιναν και γιατί τάπαιρναν τα μυστικά κονδύλια; Ποιοί τάδιναν και ποιοι τάπαιρναν τα μυστικά κονδύλια;..

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;..


 Όλα αυτά είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες στους πάντες.. Από την ΕΣΗΕΑ μέχρι και τα νήπια στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.. Τα μυστικά κονδύλια τάδιναν για να λαδώνουν κάποιους «δημοσιογράφους» ώστε να παπαγαλίζουν προς την κοινή γνώμη ό,τι ακριβώς ήθελαν οι λαδωτές τους..
Τελικά μόνο μυστικά δεν είναι τα «μυστικά κονδύλια» και εκεί ψηλά στον Υμηττό δεν υπάρχει κάποιο μυστικό.. Εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω κάποιο μυστικό.. Μόνο συσσωρευμένο θράσος δεκαετιών, αλητεία, ξεδιαντροπιά και απύθμενη χυδαιότητα έως εμετό βλέπω..

«Αποκαλύπτω» λοιπόν και εγώ τα ήδη γνωστά: Τα ονόματα αυτών που «τάδιναν» δηλαδή αυτών που ασκούσαν ενεργητική δωροδοκία.
 Επειδή βαριέμαι να τους γράψω έναν έναν και επειδή μερικά ονόματα μου προκαλούν ακόμα και εμετό, σας ..αποκαλύπτω λοιπόν ότι είναι όλοι ανεξαιρέτως οι Υπουργοί Τύπου, με όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, οδό και αριθμό.


 Άλλωστε τους κατέδειξε και με τον πιο επίσημο τρόπο ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τι χρεία άλλων αποδείξεων έχει ο εισαγγελέας?

 Άραγε θα παραπεμφθούν για δωροδοκία “δημοσιογράφων” ή εγώ δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ και τώρα δεν ξέρω που πατώ και πού βρίσκομαι;


http://sofistis.wordpress.com/2011/08/29/29-08-11/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.