# #

1 Σεπ 2011

Τα ζώα αγοράζουν Ζώα...!!!



aa
Σε κάποια άλλη διάσταση και αυτό το ζώο (άνθρωπος) θα αγοραστεί από κάποιο άλλο ζώο και πάει λέγοντας. Δεν έχετε δει όλους αυτούς που παίρνουν μεγάλα σκυλιά, λυκόσκυλα, ή ποιμενικά και τα κλείνουν σε περιορισμένες αυλές?  ή ακόμη χειρότερα μέσα σε σπίτια?
Οι κάποιοι άλλοι που έχουν σπίτι τους γάτες, κλεισμένες μόνιμα μέσα σε τοίχους. Οι γάτες, και όχι μόνο οι γάτες,  είναι από την φύση τους ανεξάρτητες και μοναδικά ελεύθερες, όταν κλείνονται σε ένα χώρο, φυλακίζονται, σωματικά και ενεργειακά ευνουχίζονται.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι ασήμαντοι, χρειάζονται κάποιον να του δίνουν εντολές, επειδή οι ίδιοι είναι άνθρωποι με τεράστιες ανασφάλειες και χρειάζονται υποτελείς. Ένας καλός, εύκολος τρόπος να δεις την ασημαντότητα κάποιου είναι να δεις πως φέρεται στα παιδιά και στα ζώα. Πως φέρεται στην ύπαρξη, στην ζωή.
Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς αξία για την Ύπαρξη. Άνθρωποι Ασήμαντοι.  Είναι αυτοί που με το υπερφίαλο ασήμαντο ‘’εγώ’’ και την γελοία δικαιολογία της φιλοζωίας, αγοράζουν και βασανίζουν ζωντανές υπάρξεις, και ακόμη χειρότερα, τις τρώνε.
Επειδή είναι ασήμαντοι οι ίδιοι, χαμηλής ή ανύπαρκτης αξίας σαν άνθρωποι και οι άλλοι άνθρωποι, ο περίγυρος, τους έχουν σε χαμηλή ή καθόλου εκτίμηση, τι κάνουν τότε? Παίρνουν ένα Λυκόσκυλο, Ποιμενικό -μεγάλο σκυλί- και μάλιστα χρυσοπληρωμένο, εισαγωγής, με χαρτιά και παρά χαρτιά.. !
Όσο πιο ασήμαντος ο άνθρωπος, τόσο μεγαλύτερο το ...
σκυλί και τόσο μικρότερος ο χώρος που το βάζει. Όσο πιο μικρός ο άνθρωπος, τόσο πιο πολλές γάτες, σε όσο μικρότερο χώρο γίνεται. Όσο πιο κενός ο άνθρωπος, τόσο περισσότερα πουλιά στα κλουβιά. …και πάει λέγοντας.
Γιατί να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο? Για να δείξει ότι » κάποιος είναι» για να δείξει «ότι έχει Ύπαρξη» για να τονίσει  «το εγώ του»  δεν νοιάζεται καθόλου για τον σκύλο, την γάτα, το καναρίνι. Πάντα αγοράζει ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΥΛΟ, και αυτό το επιβάλλει σε ένα ζωντανό Ον, κατά ΠΟΛΎ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. .
Γιατί είναι τόσο αδύναμος νοητικά και απλώς χρειάζεται -έχει μεγάλη ανάγκη- …κάποιον -κατά το νου του- αδύναμο για να του επιβάλλεται. Χρειάζεται να επιβάλει σε κάποιον την ύπαρξη του για να νοιώσει ότι υπάρχει ο ίδιος. Γι αυτό αγοράζει ένα ζώο.
Παίρνει ένα Λυκόσκυλο, Ποιμενικό -μεγάλο σκυλί- και μάλιστα χρυσοπληρωμένο, εισαγωγής, με χαρτιά και βούλες, γιατί? Επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό.
Για να δείξει ότι » κάποιος είναι» για να αποκτήσει οντότητα
και επιβάλλει μια φυλακή, σε ένα ζωντανό όν,
κατά ΠΟΛΎ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ…
DSC03624
  • Ένα ζωντανό όν, το αγοράζουν για να έχουν κάποιον- κάτι να τον διατάζουν, επειδή οι ίδιοι είναι καταπιεσμένοι – θωρακισμένοι και επειδή δεν μπορούν να διατάξουν άλλους ανθρώπους, το κάνουν στα δύστυχα τα Ζώα που θα τύχει να πέσουν στα αδίστακτα χέρια τους.
Όσοι έχουν σπίτι τους ζώα, με αλυσίδες, λουριά, κλουβιά και δεν είναι ελεύθερα, είναι όλοι τους θωρακισμένοι (κατά Ράιχ) και ‘’θωρακίζουν’’ και τα ζωντανά που έχουν την ατυχία να πέσουν στα χέρια τους.
Αν πείτε πως δεν είναι έτσι … Σκεφτείτε.. Γιατί τα δήθεν φιλόζωα αισθήματα τους δεν τα εξαντλούν σε ελεύθερα ζώα? Υπάρχουν τόσα ελεύθερα ζώα γύρω μας, μεγάλα σκυλιά, γάτες, πουλιά… Δεν το κάνουν όμως.
Γιατί τα ελεύθερα ζώα -η λέξη «αδέσποτα» είναι γελοία και ανύπαρκτη- δεν δέχονται εντολές από κανέναν ανεγκέφαλο κομπλεξικό ψυχάκια. Ούτε ελέγχονται. Είναι ελεύθερα.
Οι κακομοίρηδες όμως θέλουν σκλάβους….
Για να δούμε.. Ας το κάνουμε εικόνα…
DSC01461
Σκέψου, φέρε στον Νου σου μια κοτούλα που όλη μέρα κακαρίζει, με το κεφάλι στο χώμα, που είναι η ασήμαντη στο κοτέτσι, ανεπάγγελτη, αργόσχολη, με ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση, τεμπέλα, εγωπαθής, ανάξια λόγου. Σκέψου και παρατήρησε στο κοντινό σου περιβάλλον, έχεις κάποιον που ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά ?
Να πηγαίνει στο εξωτερικό, αυτή η κοτούλα, να αγοράζει και να φέρνει στο κοτέτσι, ένα μεγάλο Λυκόσκυλο εισαγωγής. Ουαου ΅!!! Όλες οι άλλες,  κοτούλες στο κοτέτσι θα την ζητωκραυγάσουν την «δυνατή κοτούλα» που έχει κάτω από τις διαταγές της ένα μεγάλο σκύλο.
Αυτή η κακομοίρα τι θα κάνει? Θα διατάζει όλη μέρα το δυνατό ζώο και θα του λέει «κάτσε κάτω» «σήκω πάνω» » έλα εδώ» φέρε μου αυτό» «φέρε μου το άλλο» «πήγαινε» «έλα» κλπ κλπ κλπ για να βλέπουν οι άλλες κοτούλες και να θαυμάζουν την «ανωτερότητα της» .
Άνθρωποι για λύπηση και αυτοί που φέρονται με αυτόν τον τρόπο στα ζώα και αυτοί που τους επικροτούν και θαυμάζουν μια τέτοια συμπεριφορά.
Άνθρωποι που έχουν ανάγκη να επιβάλουν την Ύπαρξη τους σε ένα ζωντανό πλάσμα είναι άνθρωποι που πρέπει να απομονώνονται στο περιθώριο, εκεί που άλλωστε ανήκουν.
DSC01662
Μην μου πεις για τα μικρά χαριτωμένα ζωάκια που πουλάνε στα petshop και χρειάζονται ένα σπίτι να ζήσουν. !! Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. Η ανάγκη επιβολής του ασήμαντα αδύναμου σε ένα δυνατό ζώο είναι ένα τεράστιο θέμα. Όλα αυτά τα petshop είναι άχρηστα σε μια κοινωνία που θέλει να αποκαλείται ‘’δημοκρατική’’ , ‘’ηθική’’ και άλλα τέτοια βαρύγδουπα και βαθυστόχαστα. Ποιά η χρησιμότητα, πέρα από την προβολή, ενίσχυση του ασήμαντου ‘’εγώ’’ η ύπαρξη σε κλουβιά φυλακισμένων ζωντανών όντων;
Όλες οι γάτες στις εικόνες, ζουν κοντά σε ανθρώπους, που τις φροντίζουν, τις ταΐζουν, τις κανακεύουν αλλά ΔΕΝ τις φυλακίζουν ή διατάζουν. Μόνο όποιος ζει μαζί ή κοντά σε γάτες μπορεί να καταλάβει την μαγεία που εκπέμπουν. Την αίσθηση της ελευθερίας, της δύναμης, της μαγείας που αποπνέει η επαφή μαζί τους.  Άλλωστε αμφότεροι είμαστε κλεισμένοι στο ίδιο matrix.
Γνωρίζετε πως το τσιουάουα, που ανόητα περιφέρουν στις τσάντες, είναι υβρίδιο, γενετικό ανακάτεμα σκύλου με αρουραίου;
Γνωρίζετε πως τα κουνέλια ζευγαρώνουν με αρουραίους, όταν αγοράζετε για να παίζουν τα παιδιά σας ή από τον χασάπη για την τροφή σας;
Στο απέναντι μπαλκόνι αυτή την στιγμή ένας λοβοτομημένος εκπαιδεύει ένα δύστυχο ποιμενικό πανέμορφο. Ζει το ζωντανό σε ένα χώρο μιας αυλής και καμιά φορά το ανεβάζει στο μπαλκόνι και το «εκπαιδεύει» δηλ απλά… του δίνει διαταγές.
Αυτή την στιγμή που τον ακούω και τον βλέπω είναι πολύ εύκολο να διακρίνω το έξυπνο από το ηλίθιο είδος, το Νοήμον από το λοβοτομημένο. …και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΟ..
Γιατί το ζώο ΔΕΝ είναι αυτό που δίνει τις γελοιωδέστατες εντολές … Εντοπίστε τους και απομονώστε τους επιδεικτικά, στο περιθώριο που ανήκουν, για να σώσετε ένα ζώο που σε τίποτα δεν φταίει, να υφίσταται ζωή φυλακισμένου μεσα σε μια φυλακή.
Αν αγαπάς τα ζώα ,
Δεν τα φυλακίζεις
και πάνω  απ όλα Δεν τα τρως !!!
DSC03273
© φωτογραφίες Stavroula Xoxlidaki, Aliki Alisa, miastala.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.