# #

2 Σεπ 2011

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ.. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ.. ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ..





Δέν άργησαν να ξεκινήσουν τα όργανα ελέγχου στον πρώην Δήμο Δίου, εξάλλου εμείς πρώτοι απο αυτό το μπλόκ είχαμε γράψει ....(μετά το θέμα βίντεο..)

(διαβάστε εδώ το παλιό μας άρθρο.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ; ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΧΡΕΗ;Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .. ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ..)


Παρακολουθήσαμε δέ χθές το βράδυ στο τοπικό μας κανάλι, ένα πλήρες ρεπορτάζ για την κατάληξη του θέματος που είχαμε γράψει απο τον Μάρτιο.


Ελεγχος για κακουργηματική επεξαίρεση γίνεται στον πρώην Δήμο Δίου.Αυτό βέβαια δέν σημαίνει ενοχή κανενός μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου.

 Είναι όμως θράσος να ακούει κανείς, ότι όλα τα... κάνουν και άλλοι γραφικοί εκτός απο τον γνωστό μόνιμο βραχνά του Δήμου Δϊου.

Αρχικά μίλησε ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ Φαρμάκης που δέν μας έκανε σοφότερους για το θέμα και στη συνέχεια μίλησε ο πρώην Δήμαρχος κ Παπαχρήστος, έχασε την ψυχραιμία του και αφού τα έβαλε με το κανάλι, επιτέθηκε σε αγνώστους φαντάσματα που τον κυνηγάνε και άλλα τέτοια.

Βέβαια εδώ υφίσταται θέμα. γιατί όπως είπε ο κ Παπαχρήστος τα χρήματα ήταν στο ταμείο. αλλά δέν αποδόθηκαν γιατί το κράτος χρωστούσε στο Δήμο.

Αν είναι έτσι κανείς δέν έχει να φοβηθεί τίποτε.

Ομως η αλήθεια είναι οτι τα συγκεκριμένα κεφάλαια δέν αποδόθηκαν εκεί που έπρεπε γιατί ξοδεύτηκαν αλλού.Αυτό απο μόνο του λέει κάτι.. τί ποινική απαξία έχει και ποιοί ευθύνονται αυτό θα διερευνηθεί απο τη δικαιοσύνη.

Ομως υφίσταται μεγάλο θέμα, τουλάχιστον κακοδιαχείρησης, εξάλλου ο εκλεγείς Δήμαρχος κ Παπαθανασίου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανέφερε για το θέμα "ότι ήταν βλακεία του αρμόδιο οικονομικού υπαλλήλου του Δήμου" , σάν αν μας έλεγε δηλαδή ότι τα χρήμαστα δεν κατατέθηκαν εκεί που έπρεπε με πρωτοβουλία του υπαλλήλου.. ενώ αυτό όμως δέν πιστεύουμε ότι συνέβει, αλλά ήταν θέμα πολιτικής του Δήμου.

Παρακολουθήστε στα δύο αποκλειστικά βίντεο, τί είπε ο κ Παπαχρήστος στην παρέμβασή του στο κανάλι.

ΒΙΝΤΕΟ 01

ΒΙΝΤΕΟ 02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.