# #

5 Δεκ 2010

Ιερογαμία..


Ένας από τους (πολλούς) τρόπους της τελετουργίας του Ιερού Έρωτα είναι ο παρακάτω. Φυσικά θα πρέπει να προσεγγιστεί με ιερότητα και σεβασμό όταν και εφόσον το ζευγάρι αποφασίσει να προσδώσει την οφειλόμενη ιερότητα στην ερωτική πράξη, διαφορετικά δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.
1.Ο άντρας στέκεται με σεβασμό μπροστά στη γυμνή γυναίκα και βιώνει το Κοσμικό Μυστήριο στο εσώτερο εαυτό του, εξυψώντας την σε μια ζωντανή θεά.
2.Η γυναίκα με τη σειρά της νιώθει τον ίδιο σεβασμό μπροστά στον γυμνό άντρα και μέσω του νου της τον εξυψώνει σε θεό.
3.Στη συνέχεια το ζευγάρι ...απομακρύνει κάθε άσκοπη- περιττή σκέψη και χάνει τη συνείδηση των σωμάτων τους και τη συναίσθηση του εξωτερικού κόσμου.
4.Εν συνεχεία ακολουθεί το ερωτικό αγκάλιασμα. Οι κινήσεις είναι ήρεμες, απαλές και το μεγαλύτερος μέρος αφιερώνεται στο αγκάλιασμα των δυο σωμάτων με κυρίαρχη τη διείσδυση του αντρικού οργάνου μέσα στο γυναικείο όργανο και τίποτε άλλο. Η ερωτική ένωση γίνεται μεταξύ δύο «θεών» και ο ερωτάς τους στοχεύει στην απόκτηση της υπέρτατης ευδαιμονία και στην ικανότητα να πραγματοποιήσουν την «αλήθεια του σώματος» και να γίνουν ικανοί να συμμετάσχουν στην «κοινωνία» με την Συμπαντική Νοημοσύνη.
5.Ο άντρας κάθεται επάνω σε ένα χαλί ή στρώμα με τα πόδια του σταυρωμένα (σε στάση λωτού). Η γυναίκα κάθεται επάνω στον ερωτικό της σύντροφο με τέτοιο τρόπο ώστε οι γάμπες της να του τυλίγουν τη μέση. Με αυτό τον τρόπο καθίσματος το Λίνγκαμ του εισχωρεί μέσα στο Γιόνι εύκολα και με αυτό τον τρόπο ενώνονται ερωτικά.
6.Η ερωτική αυτή πράξη κρατάει πολύ χρόνο και το ζευγάρι προσπαθεί να αφήσει τη φύση και την ερωτική ενέργεια να δράσει χωρίς τη μεσολάβηση του Εγώ, χωρίς επιθυμία, χωρίς αναλυτική συνείδηση .Έξαλλου η Αγάπη δεν επιθυμεί τίποτα, δεν ζητάει τίποτα και δεν απαιτεί τίποτα. Είναι επιβεβλημένο και αναγκαίο κατά τη διάρκεια αυτής της Ιερής Ερωτικής Πράξης να μην υπάρχει ζωτική επιθυμία.
7.Όσο συνεχίζεται το ερωτικό αγκάλιασμα και το αρσενικό και θηλυκό όργανο βρίσκεται το ένα μέσα στο άλλο στο σημείο αυτό του σώματος των δυο εραστών –με τον παρατεταμένο έρωτα και χωρίς την εκκριση ερωτικών υγρών - αναπτύσσεται «θερμότητα» λόγω της τριβής των ερωτικών οργάνων (του Λίνγκαμ-Πέους και Γιόν-Αιδοίο). Η θερμότητα αυτή ερωτικών οργάνων τα διαπερνά και επιδρά στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η δύναμη της Κουνταλίνι ή Δύναμη του Φιδιού του κάθε ανθρώπινου όντος. Με τη βοήθεια του σαρκικού έρωτα και τη θερμότητα που αναπτύσσει σε αυτή την περιοχή, ρεύματα ενέργειας διαπερνούν τη συγκεκριμένη περιοχή. Με την πάροδο του χρόνου και την εντατική εξάσκηση στην «Ιερή Ερωτική Ένωση», η «Δύναμη του Φιδιού» ενεργοποιείται και σιγά-σιγά αρχίζει και ανυψώνεται από την βάση της σπονδυλικής στήλης προς τα επάνω. Η δύναμη αυτή, περνάει στα νευρικά πλέγματα δεξιά και αριστερά της σπονδυλικής στήλης ενεργοποιώντας και δυναμώνοντας όλα τα όργανα τους σώματος που είναι συνδεδεμένα με τα νευρικά αυτά πλέγματα. Η υπερ-δύναμη αυτή απελευθερώνει τεράστια ποσά ενέργειας προς όφελος του οργανισμού εντέλει καταλήγει στον εγκέφαλο των δυο εραστών. Εκεί συμβαίνουν θαυμαστές μεταβολές που οι ασκούμενοι στον μαγικό ερωτισμό τις προσλαμβάνουν σαν κατάργηση του γραμμικού χρόνου, σταμάτημα της σκέψης, καθάρισμα και απέραντη διαύγεια του νου, «αγκάλιασμα» και «σκόρπισμα» στην απειροσύνη του σύμπαντες.
8.Αν το ζευγάρι ασκηθεί με αυτόν τον τρόπο στον σαρκικό έρωτα χωρίς να υπάρχει εκροή σπέρματος και ερωτικής βλέννας, τα σώματα τους σιγά-σιγά θα ανανεωθούν, θα αρχίσουν να γίνονται απρόσβλητα από ασθένειες και με την πάροδο του χρόνου τα κύτταρα τους θα αρχίσουν να αλλάζουν. Η φύση θα φροντίσει να αντικατασταθούν όλα τα παλιά κύτταρα με νέα, δυνατά, καθαρά που πιθανότατα στο DNA τους, θα είναι εγγεγραμμένη η εντολή της βιολογικής αθανασίας.
Το ζευγάρι που κατά τη διάρκεια του τελετουργικού έρωτα φτάνει στο σημείο της ακινητοποίησης της σκέψης, της γνώσης, της αναπνοής και του σπέρματος φτάνει μέσω του οραματισμού και της φαντασίας στην «άλλη πλευρά», καταργώντας τον χρόνο αλλά και τον χώρο και πέρα από την ψευδή αίσθηση των πραγμάτων τελικά καταργεί τα γηρατειά και τον ίδιο τον θάνατο. Η εκτέλεση της παραπάνω ερωτικής τελετουργίας έχει σαν αποτέλεσμα τη φυσική αναγέννηση και αναζωογόνηση του σώματος και του οργανισμού των δύο εραστών που εξασκούν την μυστική ερωτική τελετή. Αν πραγματικά το ζευγάρι προσεγγίσει με σεβασμό την παραπάνω άσκηση το πιθανότερο είναι ότι θα ξανανιώσει δια μέσου του σωματικού έρωτα. Το ζευγάρι που θα εξασκήσει με επιμέλεια την μυστική τελετουργία θα νικήσει τα γηρατειά και στο τέλος και τον ίδιο τον θάνατο. Αυτή θα είναι η υπέρτατη και τελική νίκη και η δυνατότητα να γίνουν υπερ-άνθρωποι.
Οι ιεροί Θεματοφύλακες - παν-επιστήμονες των αρχαίων μυστηρίων είχαν μελετήσει σε βάθος την ανθρώπινη φυσιολογία και γνώριζαν τα μυστικά που ποθούσε η πλειοψηφία της ανθρωπότητας, που ήταν (και είναι) η διατήρηση της παντοτινής νεότητας, η αποφυγή της αθλιότητας των γηρατειών και κυρίως η αποτροπή του θανάτου. Είχαν καταλήξει στο ότι το ανθρώπινο σώμα με τους ερωτικούς-γεννητικούς αδένες διέθετε μια τρομακτική δύναμη που της έδωσαν διάφορα ονόματα όπως «Δύναμη του Φιδιού», «Κουνταλίνι», «Ιερή Φωτιά» κλ. Διαπίστωσαν ότι το μυστικό αποτροπής των γηρατειών και του θανάτου βρίσκονταν στην μήτρα και τους όρχεις, ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΉΤΑΝ ΠΩΣ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.