# #

27 Μαΐ 2021

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Προβληματίζει τους δημότες η συνεχής απουσία των προέδρων (Δείτε το βίντεο της χθεσινής συνεδρίασης)

 


Xθες στο δημοτικό συμβούλιο ,ο πρόεδρος του Λιτοχώρου ήταν ο μόνος για ακόμα μια φορά που συμμετείχε και απογοητευμένος από τη συνεχή απουσία των συναδέλφων του έκανε μια πρόταση.

Ζήτησε από τον δήμαρχο αν μπορεί να καταθέσει πρόταση στο υπουργείο εν όψει του νέου εκλογικού νόμου, προτείνοντας να ισχύει για τους προέδρους ό,τι ισχύει για τους δημοτικούς συμβούλους:

Όποιος απουσιάζει τρεις συνεχόμενες φορές να διαγράφεται.

Εμείς πάντως όσες φορές παρακολουθήσαμε ΔΣ. δεν είδαμε άλλον πρόεδρο εκτός από τον κ. Κυριακάκη ακόμα και όταν συζητιούνται θέματα σημαντικά για τα χωριά τους.

Καλό και χρήσιμο θα ήταν να πούνε στους δημότες και στους ψηφοφόρους τους για ποιον λόγο αδιαφορούν?

Γιατί απαξιώνουν τον εαυτό τους και τα Δ.Σ.?

Μήπως πρέπει να παραιτηθούν αν δε θέλουν να συμμετέχουν στα κοινά ?

Δείτε σε βίντεο τη χθεσινή συνεδρίαση- έχει πολύ ενδιαφέρον.

Ειδικώτερα καλό θα ήταν να το παρακολουθήσουν και οι απόντες πρόεδροι άλλα και οι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν μια φορά στις τρεις συνεδριάσεις!!!



Ο χρήστης Sofia έστειλε Σήμερα στις 3:19 μ.μόσες φορές παρακολουθήσαμε ΔΣ. δεν είδαμε άλλον πρόεδρο εκτός από τον Κυριακάκη ακόμα και όταν συζητιούνται θέματα σημαντικά για τα χωριά τους.

1 σχόλιο:

  1. Η πρόεδρος της Λεπτοκαρυάς είναι απούσα σε καθημερινή βάση από το γραφείο και τα κοινά του χωριού και θα ενδιαφερθεί για το δημοτικό συμβούλιο πολλά ζητάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.