# #

6 Απρ 2021

Λεπτοκαρυά: Πήραμε φόρα -ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή περίοδο(φωτος)


Ελπίζουμε ο Κυριάκος να επιτρέψει να χουμε καλοκαίρι φέτος.
Πέρσι ήτανε οικονομικά το χειρότερο καλοκαίρι όλων των εποχών με ευθύνη αποκλειστικά της κυβέρνησης.

Πάντως οι διανοίξεις δρόμων καλά πάνε όσο έχουμε μπουλντόζες εδώ.


-Όμως Δήμαρχε...τι γίνεται με το σπίτι-εστία μόλυνσης στην περιοχή "Μπαγκλαντές"?

-Ο δρόμος για την διάνοιξη της παραλιακής προς το Ποσειδών Παλλάς σταμάτησε και μάλιστα σε σημείο που δε χωράει να περάσει μεγάλο αυτοκίνητο...Ας ελπίσουμε να μην θρηνήσουμε θύματα, ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος στο σημείο. Θα υπάρξει σοβαρή πρωτοβουλία?

Περιμένουμε απαντήσεις και προς το παρόν τα εύσημα στους γνωστούς που τιμούν τις ψήφους που έχουν πάρει.










4 σχόλια:

  1. Επειδή προφανώς κάποιοι έχουν κοντή μνήμη ή αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα όπως την καθορίζει η κομματική τους εμπάθεια και η αρρωστημένη ιδεοληψία τους, θα ήθελα να υπενθυμίσω στον αρθρογράφο, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη την κυβέρνηση για το φτωχό περσινό καλοκαίρι, λες και η πανδημία ήταν αμιγώς θέμα ελληνικό, πως όταν ο υπουργός τουρισμού κ. Θεοχαρης ζήτησε όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα να έχουν υποβληθεί σε τεστ COVID τουλάχιστον 72 ωρών, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κολαούζοι του πέσανε να τον φάνε θεωρώντας ότι θέλει να πλήξει τον τουρισμό! Αν είναι δυνατόν!
    Όταν δε η κυβέρνηση κατέστησε υποχρεωτικό το τεστ βλέποντας τα κρούσματα να αυξάνονται μέσα στο καλοκαίρι, οι ίδιοι κατηγορούσαν την κυβέρνηση, αν είναι δυνατόν, ότι καθυστέρησε την εφαρμογή του μέτρου του πρόσφατου τεστ!
    Αποκτήστε λοιπόν επαφή με την πραγματικότητα γιατί σας βαρεθήκαμε.
    Άλλωστε στον ΣΥΡΙΖΑ και στις κινητοποιήσεις του για τον «επαναστάτη» Κουφοντίνα οφείλετε η διασπορά της πανδημίας σε βαθμό σχεδόν μη διαχειρίσιμο.
    Όσον αφορά τη διάνοιξη οδών στην επέκταση του σχεδίου της Λεπτοκαρυάς, αξίζουν συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο κ. Καραλή και στον τοπικό σύμβουλο κ. Σιαμήτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν ασχολήθηκαν με τον τουρισμό στη Β.Ελλάδα... Όταν οι Δυτικοί με τεράστιο αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων είχαν το δικαίωμα η οποία δόθηκε από την κυβέρνηση να έρχονται στην Ελλάδα με αεροπλάνα ο ένας δίπλα στον αλλον χωρίς καν τεστ (δηλ. δεν κολλάει στα αεροπλάνα?) ενώ την ίδια στιγμή έκλεισαν τον οδικό τουρισμό σε Σέρβους και άλλες τρίτες χώρες οι οποίοι θα έχονταν με τεστ ,με αυτοκίνητα(δηλ. οικογένειες) στην Β.Ελλάδα κυρίως τι συνέβη? Κολλάει από τις οικογένειες ΜΕ ΤΕΣΤ...δεν κολλάει μεσα στα αεροπλάνα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΕΣΤ? Δεν ασχολήθηκε κανένα κόμμα , κανένας Δήμαρχος, βουλευτής, υπουργός, περιφέρεια της Β.Ελλάδας. Κομματικές παρωπίδες έχεις εσύ ανώνυμε και προφανώς δε σε νοιάζει που έκαναν διάκριση οι κομματικοί σου αφέντες και χώρισαν για μια ακόμα φορά την Ελλαδα σε βόρειους και νότιους. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ αδιαφόρησαν και πάλι για την οικονομική κατάσταση των επιχειρηματιών στην περιοχή μας.. Ο αρθρογράφος, δηλ. εγώ δεν έχω διαμερίσματα για ενοικιαση ίσως σε αντίθεση με σένα...αρα δεν με ενδιαφέρει το θέμα προσωπικά...Κλείσε την τηλεόραση και βγάλε τις παρωπίδες

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Αριστοφάνη,
      Θα ήθελα να σ’ ευχαριστήσω για το δημοκρατικό βήμα που μας δίνεις στο blog σου να σχολιάζουμε ελεύθερα, πόσο δε μάλλον ανώνυμα, ακόμη και όταν καταχρώμεθα της φιλοξενίας. Είναι κάτι που έχει πάψει πλέον στην πλειοψηφία των blogs και της ενημέρωσης γενικότερα στο διαδίκτυο.
      Θα ήθελα όμως να σου γνωρίσω πως ούτε κομματικές παρωπίδες φορώ, ούτε ανακατεύτηκα ποτέ ενεργά με την πολιτική και ούτε πρόκειται να το κάνω, ούτε κομματικούς αφέντες έχω, ούτε είμαι οργανωμένος σε κάποιο κόμμα, ούτε κομματική ταυτότητα έχω, ούτε επέτρεψα ποτέ την χειραγώγηση μου από οποιονδήποτε πολιτικό, ούτε είμαι υποχρεωμένος σε οποιονδήποτε πολιτικό για κάποια εκδούλευση.
      Είμαι ένας ελεύθερος Έλληνας πολίτης, βαθύτατα δημοκρατικός, πιστεύω δε ότι ενημερώνομαι αντικειμενικά για όσα θέματα με απασχολούν ως πολίτη αυτής της χώρας, έχω άποψη επ’ αυτών (σωστή ή λάθος) και ασκώ κριτική ίσως και πέραν του δέοντος, για όσους και όσα επηρεάζουν τη ζωή μου και τη χώρα μου.
      Και κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν απασχολούμαι στον τομέα του τουρισμού, ούτε έχω δωμάτια προς ενοικίαση.
      Εάν ξέφυγα στο σχόλιο μου και σε έθιξα προσωπικά, ζητώ ταπεινά συγνώμη.

      Διαγραφή
    3. Να σαι καλά αγαπητέ ανώνυμε.. Συνήθως διαβάζω υβριστικά,ανώνυμα και ανορθόγραφα σχόλια με αποτέλεσμα να μην μπω στον κόπο να απαντήσω ή να τα διαγράψω. Διαβάζω λοιπόν στο πρώτο σου σχόλιο..."κομματική εμπάθεια και η αρρωστημένη ιδεοληψία¨..μετά.."ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κολαούζοι του πέσανε να τον φάνε"..."Αποκτήστε λοιπόν επαφή με την πραγματικότητα γιατί σας βαρεθήκαμε"...κλπ... Ήταν φυσικό να αντιδράσω και απάντησα (δεν το κάνω συχνά) διότι παρ ότι την επιθετικότητα ήταν ένα σχόλιο που δεν ήταν ανορθόγραφο , πράγμα που σημαίνει κάτι.Θα μπορούσα να πω για το περσινό καλοκαίρι πολλά περισσότερα διότι γνωρίζω περισσότερα απ ότι συνηθως γραφω ή αναρτώ. Νομίζω ότι γνωρίζεις ποιος είμαι και τα κείμενα εδώ και σχεδόν 12 χρόνια που υπάρχει το μπλογκ είναι ακόμα εκεί, δεν διαγράφω τίποτα. Αν έκανες τον κόπο να μπεις σε προηγουμένων χρόνων αναρτήσεις θα παρατηρούσες ότι γράφω εναντίον της κυβέρνησης όπως και όσο έγραφα και εναντίον της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θα ταν ασχημα να τα λέγαμε και από κοντά ..Εδω ζούμε ,θα ήταν εύκολο νομίζω.

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.