# #

5 Απρ 2021

Με τι τους «κρατάει» ο Φουρθιώτης;

Είπαμε νταβατζήδες μεταφορικά ρε φίλε. 
Όχι να ξεπέσεις σε κανονικούς όμως.



 Έψαχνα σήμερα να δω πώς έχουν παίξει το θέμα Φουρθιώτη τα mainstream media.

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει!

Βγαίνει ένας προβεβλημένος υπουργός των κυβερνήσεων ΝΔ και καταγγέλλει ότι ένας απατεώνας έκανε ντου στο υπουργείο του με μπράβους και απειλούσε θεούς και δαίμονες, αλλά για τα διευθυντικά επιτελεία ειδήσεων ήταν Σαββατοκύριακο και έχουμε και τον covid, άρα πού να τρέχεις τώρα…

Ένα τσουτσέκι, μπλεγμένο από τα μικράτα του στα πιο περίεργα κυκλώματα της νύχτας, βρίσκεται προαγωγός της εθνικής τσοντοστάρ και στη συνέχεια απογειώνεται η καριέρα του με τηλεπαιχνίδια, δημοσιογραφικές(!) εκπομπές στο κανάλι του τύπου που διαπραγματεύεται με το περίστροφο πάνω στο τραπέζι, «δικό του» ραδιοφωνικό σταθμό και «δική του» εβδομαδιαία εφημερίδα!!!

Το «αμερικάνικο όνειρο» θα λέγαμε αν δεν γνωρίζαμε ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην Ελλαδάρα.

Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται πρώτα με την ένταξη του στη λίστα Πέτσα με χορήγηση χιλιάδων ευρώ για δύο ανενεργές ιστοσελίδες,

και μετά όταν κάποιοι έριξαν εμπρηστικούς μηχανισμούς στη βίλα του παρουσιαστή στην Εκάλη με αποτέλεσμα να καεί το φυλάκιο της εισόδου.

Τρεις λέξεις περίεργες όταν έχουμε να κάνουμε όχι με έναν μεγαλοεπιχειρηματία, αλλά με έναν τύπο που μανατζάρει πορνοστάρ εθνικής εμβέλειας: Βίλα Εκάλη, φυλάκιο.

Λίγους μήνες αργότερα και αφού τα ερωτήματα που είχαν κάνει ελάχιστοι δημοσιογράφοι «απαντήθηκαν» με φοβέρες από τον Κούγια (oh yes!), σκάει η ιστορία με την 24ωρη φύλαξη του… παρουσιαστή από μια τεράστια -για την περίπτωση- δύναμη της ΕΛΑΣ. Το θέμα κίνησε διαδικτυακά ο συνάδελφος Χρήστος Τσεμπέρης αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τη δύναμη των social media και ότι πια το ρεπορτάζ δεν χρήζει «στέγης».

Η αστυνομία διέψευσε πανικόβλητη και λίγο αργότερα το παραδέχτηκε λέγοντας ότι αποσύρει τις δεσμευμένες δυνάμεις.

Ο εν λόγω τύπος δε μάσησε και εκεί που έκανε ολόκληρες εκπομπές αφιερωμένες στον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τον υφυπουργό, άρχισε να τους απειλεί δημοσίως που του πήραν τη φρουρά και να μιλάει για «αποκαλύψεις» που θα έκανε από την εφημερίδα του!

Το documento και η ΕΦΣΥΝ κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν όλοι και αρχίζουν να ψάχνουν βαθύτερα την υπόθεση (για τους δικούς τους αντιπολιτευτικούς λόγους).

Έχουν πέσει σε φωλιά από λαβράκια!

Ο παρουσιαστής- πρώην(?) προαγωγός, έχει πλαστογραφήσει ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ για να κάνει το δημοσιογράφο. Σιγά το θέμα, κι άλλοι την έχουν κανονικά πλαστογραφώντας το επάγγελμα θα μου πείτε. Σωστό, πλην όμως ήταν γνωστό στην πρόεδρο της Ένωσης η οποία δεν έκανε το παραμικρό.

Από το αστυνομικό ρεπορτάζ και τις ιστοσελίδες «μπλόκο» και «αστυνομικό» αποκαλύπτεται ότι κάποιοι έχουν δεχτεί με τιμές τον τύπο και τους μπράβους του εκεί που φυλάσσονται τα αυτοκίνητα συνοδείας vip και ο παρουσιαστής διάλεξε και πήρε ένα θωρακισμένο τζιπ BMW για να κινείται αυτός και οι μπράβοι του!

Το θέμα διαψεύστηκε πάλι, πλην όμως ο επίμονος φωτορεπόρτερ του Ντοκουμέντο, φωτογράφησε τα πειστήρια στην Ευελπίδων με αποτέλεσμα να τεθεί σε περιορισμό, ουσιαστικά να συλληφθεί με εντολή Φουρθιώτη για λίγες ώρες!

Από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί κάποιος να ανοίξει το στόμα του. Τα στεγανά στην ΕΛΑΣ ακόμα λειτουργούν. Είναι όμως μαθηματικά βέβαιο ότι θα μαθευτεί ποιος τον καλύπτει και ποιους κρατάει με τι.

Η ομερτά έσπασε από ένα προβεβλημένο στέλεχος και υπουργό πολλών κυβερνήσεων της ΝΔ, τον πρώην υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο Ντοκουμέντο για το θέμα!

Και μόνο το γεγονός ότι επέλεξε το συγκεκριμένο μέσο δείχνει το βαθμό εμπλοκής των ΜΜΕ με το γκουβέρνο. Ένας υπουργός γνωρίζει ότι θα θαφτούν οι καταγγελίες του εκτός αν μιλήσει στον πολιτικό αντίπαλο!!! Κολομβία κανονική! Σειρά στο Netflix.

Πέρα από αυτό, ο Βρούτσης αποκαλύπτει συγκλονιστικά πράγματα με πρωταγωνιστή το «μάνατζερ» Μένιο Φουρθιώτη.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο, ανακάλυψε πως ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ». Ο υπουργός επιχείρησε να σταματήσει την κομπίνα και τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο Υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον Υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει.

Σε μερικές μέρες, ο Γιάννης Βρούτση αποπέμφθηκε από το Υπουργείο…

Ψάχνοντάς το παραπάνω, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Μένιου Φουρθιώτη κρύβονται, όπως αποκαλύπτεται από τα στοιχεία που μπορεί κάποιος να εντοπίσει στο ΓΕΜΗ, πίσω από ένα αχανές δίκτυο δεκάδων μονοπρόσωπων εταιρειών. Ως διαχειριστές τους εμφανίζονται συχνά δύο γυναίκες από τη Γεωργία ή άλλοι συνεργάτες του. 

Μία εξ αυτών εργάζεται ως καθαρίστρια, παρ’ όλα αυτά εμφανίζεται σε μία από τις εταιρείες να έχει καταθέσει ως μοναδική εταίρος ποσό ύψους 1 δισ. Ευρώ!!!

Οι εταιρείες του Μ. Φουρθιώτη, ή για την ακρίβεια οι εταιρείες συμφερόντων του, είναι τόσες που προκειμένου να καταγραφούν μία προς μία θα χρειάζονταν μερικές δεκάδες σελίδες. 

Πολλές από τις εταιρείες εδρεύουν σε διευθύνσεις που υπάρχουν ιδιωτικές κατοικίες, οι ιδιοκτήτες των οποίων δηλώνουν πλήρη άγνοια για το ότι τα σπίτια όπου ζουν εμφανίζονται ως έδρες εταιρειών συμφερόντων Φουρθιώτη…

Η υπόθεση ζέχνει από μακριά και σίγουρα κάποιοι πρέπει να απολογηθούν.

Είπαμε νταβατζήδες μεταφορικά ρε φίλε. Όχι να ξεπέσεις σε κανονικούς όμως.



*Yiannis Geronikolos Fb

**Τα bold είναι από το arti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.