# #

15 Απρ 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί... Δηλώνω πως θα δεχθώ άνευ όρων όλους τους μαθητές μου στην τάξη...

 

Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και γονείς των μαθητών μου,
πηγαίνω στο σχολείο μου σήμερα ξανά μετά από 5 μήνες μπροστά σε μια οθόνη, δυστυχώς όχι με ενθουσιασμό και χαρά, που θα δω τα πρόσωπα των μαθητών μου, όπως θα το ήθελα αλλά με έντονο προβληματισμό!

Ως εκπαιδευτικοί,
είμαστε αυτοί που προσπαθούμε καθημερινά με τα λόγια και τις... πράξεις μας να διαπαιδαγωγήσουμε τους μαθητές και να τους βοηθήσουμε να ξεχωρίζουν το καλό από το κακό, το ηθικό από το ανήθικο, το νόμιμο από το παράνομο.

Ναι, είμαι αρνητική!

Αρνητική σε κάθε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ πράξη που στερεί από εμένα και από κάθε άνθρωπο την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της επιλογής, κάτι που και ο ίδιος Θεός δεν μου την στερεί.

Αρνητική στο να πραγματοποιώ ιατρικές πράξεις (self test) ενώ δεν είμαι γιατρός και να έχω την ευθύνη του αποτελέσματος.

Και το σημαντικότερο είμαι αρνητική να υπακούσω σε παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές των ανωτέρω μου πετώντας έξω από την τάξη τους μαθητές μου που δεν έχουν 'κάρτα' εισόδου.

Δηλώνω πως θα δεχθώ άνευ όρων όλους τους μαθητές μου στην τάξη, γιατί είναι ο μόνος τρόπος  να τους διδάξω πως πρέπει να σέβονται, να υπολογίζουν και να αγαπούν τους συνανθρώπους τους, να φροντίζουν το περιβάλλον στο οποίο ζουν και να αναπτύσσουν σωματικά και πνευματικά τον ίδιο τους τον εαυτό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.