# #

15 Ιαν 2021

Τι έγιναν όλοι αυτοί οι «μακεδονομάχοι», ρε παιδιά; (Συλλεκτικό βίντεο)

 

Τι έγιναν όλοι αυτοί οι «μακεδονομάχοι», ρε παιδιά; Που έχουν εξαφανιστεί ο Σαμαράς, ο Κιλτίδης, ο Ιωαννίδης, ο Γεωργιάδης, ο Πατούλης, ο Πλεύρης, ο Βορίδης, και όλοι αυτοί που δεν έπαιρναν μύγα στο σπαθί τους σχετικά με την ονομασία της γειτονικής χώρας, όταν ακούν σήμερα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης να λένε σε όλους τους τόνους ότι η ¨"Βόρειος Μακεδονία είναι σύμμαχος μας και θα υπάρξει άμεση εφαρμογή της ...συμφωνίας των Πρεσπών"; 

Απλώς εξαφανιζόλ. Και είναι λογικό. Ο πατριωτισμός όλων αυτών είναι ανύπαρκτος και ο εθνικισμός τους το εργαλείο που το χρησιμοποιούν ανάλογα τις συγκυριακές τους στοχεύσεις.

Περιέργεια πάντως έχουμε με ποιο τρόπο θα δικαιολογήσουν την θετική ψήφο τους στην βουλή οι βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος, ειδικά οι "Μακεδονομάχοι", σαν τον Σαμαρά, τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη, όταν κληθούν να ψηφίσουν τα σχετικά μνημόνια συνεργασίας της Ελλάδας με την Βόρεια Μακεδονία που προβλέπουν μεταξύ άλλων την  «Ίδρυση Συντονιστικής Επιτροπής για την Οικονομική Συνεργασία» και «Επιτάχυνση της διαδικασίας ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Φανταζόμαστε πάντως ορισμένοι απ' αυτούς τις χλαμύδες, τις σάρισες και τις περικεφαλαίες να τις έχουν καβατζάρει για το επόμενο καρναβάλι που θα ντυθούν ώστε αυτά τα "πατριωτικά" εξαρτήματα να μην καταντήσουν εντελώς άχρηστα.  

Με την προσδοκία ότι θα σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο, ας θυμηθούμε με το παρακάτω οπτικό τους νεοδημοκράτες "Μακεδονομάχους" να ξεσαλώνουν ενάντια στην "προδοτική" Συμφωνία των Πρεσπών.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.