# #

10 Ιαν 2021

Σοβαρές κατηγορίες κατά Μητσοτάκη...θυσίασε την υγεία των Ελλήνων προς όφελος της Γερμανίας.

 

Σοβαρές κατηγορίες κατά Μητσοτάκη

Σοβαρότατη καταγγελία που πρέπει να απαντηθεί άμεσα

Μία αποκαλυπτική έρευνα του Politico για το θέμα των εμβολίων, της Ευρωπαΐκής Ένωσης και των κρατών – μελών, κάνει μία απίστευτη αποκάλυψη αναφορικά με την Ελλάδα και την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Το δημοσίευμα χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως αρνητικό παράδειγμα όσον αφορά την συμφωνία με την Ευρωπαΐκή πολιτική για τα εμβόλια, αποκαλύπτοντας ότι για έναν ανεξήγητο λόγο η Ελλάδα δεν ..

παρήγγειλε ούτε τα μισά από τα εμβόλια που δικαιούτο βάσει της συμφωνίας με την ΕΕ!

Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα κάνει εκτενή αναφορά στην ασυδοσία της Γερμανίας, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές ότι κάποιες κυβερνήσεις δεν παρήγγειλαν τα εμβόλια που δικαιούντο, για να μπορέσει η Γερμανία να υπερβεί το δικό της όριο. 

Όπως καταλαβαίνουμε πρόκειται για ένα βαρύτατο κατηγορώ – έστω και με τη μορφή υπαινιγμού – για την ελληνική κυβέρνηση, ότι δηλαδή θυσίασε την υγεία των Ελλήνων προς όφελος της Γερμανίας.

Το δημοσίευμα κάνει εκτενή αναφορά στις συμφωνίες που έκανε Γερμανία εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου, συμφωνίες μάλιστα που έκανε και η Κύπρος! Την ίδια στιγμή σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έβγαινε και κατακεραύνωνε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, που πρότεινε και η Ελλάδα να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Στην ίδια κατηγορία με την Ελλάδα, αναφέρονται η Πορτογαλία και το Βέλγιο.

Με λίγα λόγια, βάσει της έρευνας του διεθνούς μέσου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατηγορείται ότι δεν άσκησε τα δικαιώματα της, προς όφελος της Γερμανίας

Θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ζωές 1 εκατομμυρίου Ελλήνων, οι οποίοι θα αργήσουν να εμβολιαστούν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Και η έρευνα αυτή του περιοδικού απαιτεί άμεση απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση, διότι μία τέτοια ενέργεια θεωρείται αδιανόητη, αν όχι εγκληματική.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.