# #

20 Νοε 2020

O ¨Μωυσής" απέτυχε σε όλα....

 


Η κατάσταση: Μια πανικόβλητη κυβέρνηση, από τα χιλιάδες κρούσματα, κάνει ό,τι μπορεί, για ν΄αποφύγει την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, τις προσλήψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού και κυρίως, τις ευθύνες της.


Τι σκέφτηκε, για να το επιτύχει;


Την μεταφορά προσωπικού,
 από περιοχές με τα λιγότερα κρούσματα.

Δίνει εντολή στους Διευθυντές των νοσοκομείων αυτών των περιοχών, να ερωτηθεί το προσωπικό, αν θέλει να προσφέρει, κυρίως στην Θεσσαλονίκη, τις υπηρεσίες του.


Έτσι, από νοσοκομεία της Κρήτης, του Άργους και από καμιά δεκαριά περιοχές, κορίτσια με συνείδηση του έργου τους με αγάπη και 
συμπόνοια, για τον συνάνθρωπο, έσπευσαν ν΄ανταποκριθούν, στις ανάγκες της κοινωνίας και στο λειτούργημα τους.


Ένα μεγάλο "μπράβο", σε όλες και όλους τους!

Ένα μεγάλο φτύσιμο, στην κυβέρνηση του ταξικού προσανατολισμού της "ιδιωτικής πρωτοβουλίας", σε βάρος χιλιάδων αρρώστων και νεκρών πολιτών, που δεν σταμάτησαν να πληρώνουν τις εισφορές τους, για ένα αξιοπρεπές δημόσιο σύστημα υγείας και κοινωνικής μέριμνας.

Το σύστημα της εσωτερικής μετανάστευσης εθελοντικού προσωπικού, ούτε έλυσε, ούτε θα λύσει το πρόβλημα της κατάντιας του συστήματος Υγείας.

Όπως και κανένα "παζάρι" με ιδιώτες κλινικάρχες! 

Κάτι τέτοιο, δεν θα γίνει αποδεκτό, από την κοινωνία, όταν τα οποιαδήποτε νοσήλια επιχειρείται να καλυφθούν με κρατικό χρήμα! Δηλαδή με δημόσιο χρήμα, δηλαδή, από τις δικές μας εισφορές, που δίνονται, για το ΔΗΜΟΣΙΟ σύστημα Υγείας! 

Επίταξη και μόνο επίταξη και από χθες! 

Είμαστε σε πόλεμο, όπως λέτε! Και στους πολέμους, μπορεί να ξεχωρίζουν οι ήρωες, αλλά η κύρια ευθύνη, για την έκβαση τους, ανήκει στον Στρατάρχη και στο Επιτελείο του. Και έχει αποτύχει σε όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.