# #

20 Νοε 2020

Κυριάκος Μητσοτάκης : ο πρώτος κομμουνιστής πρωθυπουργός της Ελλάδας.


Πολλοί Έλληνες κατηγορούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή τον θεωρούν έναν κυνικό νεοφιλελεύθερο αλλά είναι προφανές πια πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος κομμουνιστής πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Στη Σοβιετική Ένωση έλεγαν ένα ανέκδοτο:

“Εμείς κάνουμε πως δουλεύουμε και αυτοί κάνουν πως μας πληρώνουν”.


Αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα επί πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποτίθεται πως εξελέγη πρωθυπουργός για να οδηγήσει την Ελλάδα στην ανάπτυξη με το επιτελικό κράτος και την αριστεία, και τελικά κυβερνάει με ανεγκέφαλους κομματικούς κομισάριους, μοιράζοντας επιδόματα από τα 37 δισεκατομμύρια που μάζεψαν με την φορομπηχτική τους πολιτική οι συριζομαδούροι.


Επί Κυριάκου Μητσοτάκη, οι μαθητές κάνουν πως κάνουν μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης και οι δάσκαλοι κάνουν πως τους διδάσκουν, ενώ όλοι ξέρουν πως το σύστημα δεν δουλεύει και κανείς δεν συνδέεται ποτέ.


Για το σύστημα Υγείας δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Είναι καλύτερο και από το σύστημα Υγείας της Σοβιετικής Ένωσης. Οι εγχειρήσεις αναβάλλονται για μήνες -για αυτά δεν κορόιδευαν οι δυτικοί την Σοβιετική Ένωση;- και κυριαρχεί το “ο σώζων εαυτόν σωθήτω”.


Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταργεί την θρησκεία.


Με την επιλογή του να αφήσει τις εκκλησίες ανοιχτές -εν μέσω πανδημίας- και τους επιστήμονες της κυβέρνησης να παροτρύνουν τους πιστούς να λαμβάνουν την Θεία Κοινωνία, ο Μητσοτάκης κοντεύει να εξαφανίσει από κορωνοϊό όλους τους παπάδες της χώρας και όλους τους αντιδραστικούς θρησκόληπτους.


Τόσο πανούργο σχέδιο για την καταπολέμηση της θρησκείας, ούτε ο Στάλιν δεν θα το σκεφτόταν.



Και βέβαια, όλα τα ΜΜΕ ελέγχονται από την κυβέρνηση, όπως γινόταν στη Σοβιετική Ένωση.


Απλά, για το ξεκάρφωμα, δεν υπάρχει μόνο η Πράβδα και ένα πρακτορείο ειδήσεων αλλά μερικά ΜΜΕ, που όλα λένε τα ίδια, λένε πως όλα λειτουργούν άψογα, και εξυμνούν την κυβέρνηση. Δηλαδή, Σοβιετική Ένωση.



Όσο για τις επιθέσεις των αστυνομικών στους διαδηλωτές του ΚΚΕ στην επέτειο του Πολυτεχνείου, ήταν στημένες και έγιναν για τα μάτια του κόσμου.


Η επίθεση των αστυνομικών στους διαδηλωτές του ΚΚΕ έγινε μετά από συμφωνία του Μητσοτάκη με τον Κουτσούμπα, για να μην αντιληφθούν οι δεξιοί μικροαστοί πως ο Μητσοτάκης έχει κάνει την Ελλάδα Σοβιετία.


Άλλωστε, ποιος τολμούσε να διαδηλώσει στη Σοβιετική Ένωση;


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβάλλει την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς στην Ελλάδα, ενώ όλοι νομίζουν πως είναι δεξιός.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πιο έξυπνος πρωθυπουργός που είχε ποτέ η Ελλάδα.

Και μετατρέπει την Ελλάδα σε Σοβιετική Ένωση.


Μπράβο Κυριάκο.





 https://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.