# #

20 Νοε 2020

Μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων! Ψήφισμα προς υπογραφή

 

“Ψήφισμα για να σταματήσει η χρηματοδότηση της τουρκικής τρομοκρατίας”, έχει δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο. Η απροθυμία της Δύσης να λάβει μέτρα εναντίον του τουρκικού καθεστώτος και της πολιτικής του κινητοποιεί πολίτες που προτείνουν την απαγόρευση αγοράς τουρκικών προϊόντων.

Το ψήφισμα μπορείτε να το υπογράψετε...

 ΕΔΩ 

Η Ελλάδα καταπολεμά τη βίαιη και επεμβατική πολιτική του Ερντογάν απαγορεύοντας τα προϊόντα τουρκικής προέλευσης

Μετά από παράνομη εισβολή και εγκατάσταση στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, ξεκινώντας στρατιωτικές ασκήσεις, αρνούμενη ανοιχτά τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και μάλιστα χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του ελληνικού κοινοβουλίου ως «ανυπόστατο παραλήρημα», η Τουρκία συνεχίζει να επιτίθεται στην Ελλάδα – τη χώρα της δημοκρατίας και με βαθιές αξίες της ελευθερίας.

Ωστόσο, μετά τον σεισμό που έπληξε το Αιγαίο, παρά τις συνέπειές του στο ελληνικό κράτος – η Τουρκία έλαβε βοήθεια, αλλά η αντίδραση του Ερντογάν περιελάμβανε όλο και περισσότερες απειλές.

Ως επόμενο βήμα της επεκτατικής πολιτικής της χώρας, η Τουρκία παρελαύνει στην Ελλάδα, σε απόσταση χιλιομέτρων από τα νησιά της για να τρομοκρατήσει και να επιδείξει τη δύναμή της.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε το γεγονός ότι, παράλληλα, η Τουρκία είναι ένα από τα λιγότερο ελεύθερα κράτη στον κόσμο. Ο αμερικανικός οργανισμός Freedom House έχει μελετήσει τις πολιτικές της Τουρκίας και έχει αποδείξει ότι δεν είναι ένα ελεύθερο κράτος (κατατάσσεται 159η από 210 χώρες).

Η Τουρκία προσπαθεί συνεχώς να πείσει τον ελληνικό λαό να παραδοθεί. Επιβεβαιώνεται από το μήνυμα του Ερντογάν: “Εάν η Ευρώπη συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, κανένας Ευρωπαίος σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια στο δρόμο.”.

Δημοκρατία σημαίνει πολιτισμός. Ειρήνη σημαίνει πρόοδος. Η δημοκρατία σημαίνει ελευθερία. Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην ειρήνη.

Επομένως, ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να δράσετε κατά της παραβίασης, υπογράφοντας το ψήφισμα για να σταματήσει η χρηματοδότηση της τουρκικής τρομοκρατίας. Αυτό επιβεβαιώνει, ότι η εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η τουρκική κυβέρνηση δεν θα υποστηριχθεί. Η αγορά προϊόντων τουρκικής προέλευσης θα απαγορευτεί έως ότου ολοκληρωθούν οι προκλήσεις.

Το κείμενο του ψηφίσματος

Τουρκική εισβολή στην ελληνική ακεραιότητα:

Η ιστορία επαναλαμβάνεται;

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αιώνων η Τουρκία έχει μεγαλώσει το έθνος και την ταυτότητά της γύρω από στρατιωτικές δραστηριότητες και κατά κύριο λόγο εναντίον των Ελλήνων, που ενισχύονται από τις ιδέες του ριζοσπαστικού εθνικισμού του Ατατούρκ.

Οι Έλληνες θυμούνται τις καταστροφές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τη βούλησή της για αίμα, τη βία, την απανθρωπιά και την αναμφισβήτητη βούληση για υπεροχή. Η τραγωδία της εθνοκάθαρσης των ελληνικών μειονοτήτων, των απελάσεων και των σφαγών και η επαίσχυντη άρνηση της ελληνικής γενοκτονίας, η καταστροφή των πολιτιστικών θεσμών και της κληρονομιάς δεν μπορούν να παραμεληθούν από την διεθνή κοινότητα.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;

Ο  Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας χαρακτηρίζει τις ελληνικές σφαγές «αβάσιμες και παραληρητικές». Παράλληλα η Τουρκία έχει εισβάλει στην Κύπρο και έχει εγκαταστήσει παράνομα τουρκικό πληθυσμό στο βόρειο τμήμα του νησιού, που έρχεται σε αντίθεση με τη Σύμβαση της Γενεύη και έχει αυξήσει αισθητά τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή, με βίαιη “προστασία” της κατεχόμενης περιοχής (60.000 έναντι 14.000!) …

Η διαρκής λοιδορία του Προέδρου Ερντογάν για τους πόρους στη Μεσόγειο, τα σχέδια επέκτασής του για γεώτρηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο, σε έδαφος που ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα, το Oruc Reis, το εξερευνητικό πλοίο και η αδικαιολόγητη εισβολή του…

… Μαζί, όλα αυτά τα πρόσφατα γεγονότα αποτελούν μια πλήρως βιώσιμη ανησυχία για την ΕΕ για να εφαρμόσει κυρώσεις και να απελάσει την Τουρκία από διεθνή συμβούλια, όπως το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ και ο ΟΟΣΑ.

Τέλος, η Αγία Σοφία, η μεγαλύτερη χριστιανική εκκλησία κατά τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, η οποία χρησίμευσε ως η κεντρική εκκλησία των Ελλήνων πιστών, μετατράπηκε σε τζαμί υπό την οθωμανική κυριαρχία, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε ως μουσείο από τους Τούρκους για χρηματικό κέρδος. Πρόσφατα, η Αγία Σοφία μετατράπηκε σε τζαμί ΞΑΝΑ, καταστρέφοντας την ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO που ήδη είναι.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά…

 

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Αγοράζοντας τουρκικά προϊόντα πλουτίζουμε την τουρκική οικονομία και επιτρέπουμε στην Τουρκία να τρομοκρατήσει τον κόσμο.

Οι αγορές μας = Τουρκικές λίρες = Χρηματοδότηση τρομοκρατών

 

  • Σταματήστε να χρηματοδοτείται την Τουρκία μποϊκοτάροντας τα προϊόντα και τις εταιρείες τους.
  • Μποϊκοτάζ ώστε η Τουρκία να μην μπορεί πλέον να χρηματοδοτεί τις τρομοκρατικές της πράξεις με τα χρήματά μας.
  • Αναλάβετε δράση και υπογράψτε το υπόμνημα για να αρχίσετε σήμερα να κάνετε τη διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.