# #

10 Ιουλ 2017

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Eναρξη εκτέλεσης συγκοινωνιακών δρομολογίων (Κάλλιο αργά...παρά ποτέ)

Απο τη Διοίκηση του Δήμου Δίου - Ολύμπου ανακοινώνεται η έναρξη εκτέλεσης συγκοινωνιακών δρομολογίων την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017:
Αποτέλεσμα εικόνας για λεωφορείο
- Λιτόχωρο εως Πριόνια με επιστροφή

Θα εκτελούνται δύο δρομολόγια (πρωινό και απογευματινό) κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με αφετηρία τη στάση των στρατοπέδων στην είσοδο του Λιτοχώρου. Το πρωινό δρομολόγιο θα ξεκινά στις.. 07.00 απο το Λιτόχωρο και το απογευματινό στις 16.00. Τα δρομολόγια της επιστροφής θα ξεκινούν απο τα Πριόνια στις 08.30 το πρωινό και στις 17.30 το απογευματινό. Η επιβίβαση των ενδιαφερόμενων μπορεί να γίνεται απο τις στάσεις εντός του Λιτοχώρου (εκδοτήρια ΚΤΕΛ, Πλατεία κλπ) και η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 2€ για μονή διαδρομή και 4€ μετ' επιστροφής. Σημειώνεται οτι οι κάτοχοι πάσο και οι δικαιούχοι εκπτώσεων μπορούν να λάβουν την αντίστοιχη έκπτωση.

- Νέα Έφεσος εως Πόροι με επιστροφή 

Θα εκτελούνται δύο δρομολόγια (πρωινό και απογευματινό) απο τη Ν. Έφεσο προς τους Πόρους με επιστροφή, καθημερινά με το πρωινό να ξεκινά στις 10.00 απο τη Νέα Έφεσο και το απογευματινό στις 15.00. Αντίστοιχα τα δρομολόγια επιστροφής απο τους Πόρους θα ξεκινούν στις 11.30 και 16.30. Η επιβίβαση και αποβίβαση θα γίνεται απο τις υφιστάμενες στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης στη Δ.Ε. Δίου και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας στις Δ.Ε. Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου και οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται απο 1.80€ εως 3.50€.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση των ανωτέρω και σας επισυνάπτουμε τους πίνακες των δρομολογίων.

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.