# #

17 Οκτ 2016

H αποφασιστικότερη μάχη της Αποκάλυψης.

Η κατάρρευση της ισλαμικής εσχατολογίας.


Σήμερα τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν το χωριό Dabiq. Το χωρίο αυτό, που βρίσκεται περίπου 10 Km από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, δεν έχει ιδιαίτερη στρατηγική σημασία. Έχει όμως τεράστια συμβολική αξία για τους ισλαμοφασίστες.
Oι φανατικοί του ISIS χρησιμοποιούσαν την κατάληψη του χωριού στην προπαγάνδα τους για να στρατολογήσουν αφελείς, που πίστευαν ότι πλησιάζει τάχα το τέλος του κόσμου.

Τι έλεγε λοιπόν η προφητεία της ισλαμικής παράδοσης για αυτό το μέρος;


Στο Dabiq θα δοθεί η αποφασιστικότερη μάχη της Αποκάλυψης. 
Οι μουσουλμάνοι θα πολεμούσαν τους χριστιανούς και τους συμμάχους και έπειτα από μια σκληρότατη μάχη με πολλές απώλειες εκατέρωθεν θα νικούσαν.

Αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ διαφορετικά διαψεύδοντας κάθε προφητεία. Πρώτα από όλα πολέμησαν μεταξύ τους πρώην σύμμαχοι. Θα μπορούσαμε να πούμε αφεντικά - εργοδότες (Τουρκία) και μισθοφόροι - υπάλληλοι (ISIS). Οι θρησκόληπτοι βέβαια θεωρούν όλους τους άλλους κακούς, έτσι μέχρι χθες οι φασίστες του Ισλάμ έλεγαν τους Τούρκους συμμάχους των σταυροφόρων, πράγμα που έχει κάποια βάση, αν θεωρηθούν ως σταυροφόροι οι ΗΠΑ.

Δεύτερο αλλά κυριότερο, νίκησαν οι κακοί. Βέβαια νίκησαν τους χειρότερους, αλλά άντε τώρα να εξηγήσουν οι ισλαμιστές πως έχασαν μια κρίσιμη μάχη τόσο εύκολα. Για την ακρίβεια η μόνη μάχη που έπεσαν λίγες ντουφεκιές από κάποιους εναπομείναντες ηλιθίους ήταν εκεί. Σ' όλες τις άλλες περιοχές οι μισθοφόροι απλά παραδίνουν τα εδάφη τους στους Τούρκους. Τώρα προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, ενώ το ηθικό τους κατέρρευσε πλήρως.

Ο ISIS τελείωσε τυπικά σήμερα. Το ΝΑΤΟ απολύει τους πληρωμένους φονιάδες χρησιμοποιώντας πλέον τον τουρκικό στρατό, τον οποίο μέσω του Σουλτάνου ελέγχουν καλύτερα. Καμιά έκπληξη λοιπόν δεν μας προκαλούν οι εξελίξεις. Τα εδάφη του χαλιφάτου σκοπεύουν να τα πάρουν οι υποστηριζόμενοι από τους Τούρκους.

Είναι επιπλέον μια ήττα της Σαουδικής Αραβίας, που κρύβεται πίσω από τον ISIS, μια νέα μοιρασιά της πίτας μεταξύ των ιμπεριαλιστών, οι οποίοι έχουν πέσει σαν όρνεα πάνω στη Συρία.
Όπως και να χει όμως είναι ένα χτύπημα, μια συντριπτική ήττα της θρησκείας. Βλέπετε προφητείες που γίνονται εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια πριν και δεν έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα, ίσως δεν γίνουν ποτέ. Η επιστήμη και η λογική υπερισχύει πάντα της φαντασίας, όσον αφορά τον πραγματικό κόσμο.

Επιβεβαιώνεται το αυτονόητο: Ο συσχετισμός δυνάμεων, η ισχύ πυρός, οι αριθμοί, οι τακτικές είναι παράγοντες που καθορίζουν την έκβαση της μάχης ιδιαίτερα στη σύγχρονη εποχή. Φυσικά πάντα παίζει ρόλο και η γενναιότητα, η καρτερία, το ηθικό, πράγματα όμως που απουσιάζουν τελείως από τους πλιατσικολόγους, από "πιστούς" που δεν έχουν το θεό τους.

Ακόμα και σε αμάχους οι "στρατιώτες του θεού" τα βρίσκουν πλέον σκούρα. Εδώ και καιρό γυναίκες με μπούρκα σκοτώνουν τους βασανιστές ισλαμοφασίστες, εξεγέρσεις και λιποταξίες παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Ο παράδεισος των δήμιων επιτέλους τελείωσε. Αν και δεν κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα προξένησε ανυπολόγιστες καταστροφές... 

mitsos175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.