# #

20 Οκτ 2016

Αλέξη Τσίπρα, κάνε εκλογές τώρα! Τώρα είναι η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

tsipras-mitsotakis
Πολύ γέλιο από 2 αποτυχημένους ηθοποιούς


Είναι προφανές πως η Ελλάδα ετοιμάζεται για το επόμενο Μνημόνιο -που θα είναι το τέταρτο-, ενώ είναι επίσης προφανές πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να περάσει αυτό το Μνημόνιο.

Εντάξει, ο Τσίπρας είναι πια ένα ανέκδοτο αλλά, ακόμα και για ένα ανέκδοτο σαν τον Τσίπρα, θα ήταν κάπως υπερβολικό να έχει εκλεγεί με την υπόσχεση να καταργήσει το Μνημόνιο και να ψηφίσει δυο Μνημόνια (σ.σ. Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Τσίπρας δεν πέρασε μόνο ένα Μνημόνιο).


Τώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση,
για να ψηφίσει το νέο Μνημόνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πάει στην αντιπολίτευση και να φωνάζει πως θα σκίσει το Μνημόνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πάει στην αντιπολίτευση, να μην ψηφίζει τα Μνημόνια, και να μιλάει για την ελπίδα, για την έφοδο στον ουρανό και για τα όνειρα που θα πάρουν εκδίκηση.

Σκεφτείτε τι μεγάλη πλάκα που θα έχει. Άντερο δεν θα μας μείνει από τα γέλια.


Τώρα είναι η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφήνω κατά μέρος το πόσο αστείο είναι να έχει χρεοκοπήσει η χώρα σου και μετά από εφτά χρόνια χρεοκοπίας -και με τη χώρα να έχει διαλυθεί- εσύ να κάνεις κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη, και περνάω στο ότι είναι σωστό και δίκαιο να γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

Κάθε κυβέρνηση και κάθε πρωθυπουργός -από την χρεοκοπία και μετά- περνούν ένα Μνημόνιο.

Δεν είναι δυνατόν ο Τσίπρας να σπάσει αυτό τον ιερό κανόνα και να περάσει και δεύτερο Μνημόνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει το δικαίωμα να κλέψει το Μνημόνιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αν ο Τσίπρας κλέψει το Μνημόνιο του Μητσοτάκη, η Αριστερά θα χάσει το ηθικό πλεονέκτημα (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!)

(Ο λόγος που θέλω να γίνουν εκλογές και να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απόλυτα ιδιοτελής: Κάθε πρωί διαβάζω τις ειδήσεις για να γράψω κάτι -για να ζήσω κι εγώ- και δεν υπάρχει τίποτα. Έναν χρόνο τώρα -από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και μετά- δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ο Παππάς και οι τηλεοπτικές άδειες, ο Παππάς και οι τηλεοπτικές άδειες, ο Παππάς και οι τηλεοπτικές άδειες. Δεν κάνει και κάνα ντου αυτός ο παπάρας ο Ερντογάν, να γράψω για τα παλικάρια μας που θα πολεμάνε ηρωικά στο μέτωπο. Άντε λοιπόν, τουλάχιστον να αλλάξει η κυβέρνηση, για να γράφω για τη βλακόφατσα του Μητσοτάκη.)


http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.