# #

19 Ιουλ 2016

Πολύ χρήσιμοι αυτοί οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί. Ο Αλλάχ μας τους έστειλε.

tourkoi stratiwtikoi
Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να καταδικάσει για την υπόθεση του Noor 1 -που μετέφερε δυο τόνους ηρωίνη- τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν πριν από δυο ημέρες στην Ελλάδα, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.


Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί είχαν σκοπό να μοιράσουν δωρεάν την ηρωίνη στην Ελλάδα, για να αποχαυνώσουν τους νέους της χώρας μας.

Οι Τούρκοι έχουν αντιληφθεί πως η ελληνική νεολαία είναι πολύ δυναμική και επαναστατημένη,
και ήθελαν να ρίξουν τους νέους Έλληνες στην ηρωίνη, για να μην γίνουν ήρωες.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως η απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς για τη μεταφορά δυο τόνων ηρωίνης στην Ελλάδα ήταν πολιτική απόφαση.

Όπως αποκάλυψε ένας λαδέμπορος ηρωίνης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους δικαστές να καταδικάσουν τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, για να μην υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία.

Οι δικαστές υπάκουσαν στον Αλέξη Τσίπρα για εθνικούς λόγους.

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα και η Τουρκία ζητάει την έκδοσή τους αλλά τώρα θα πάνε στη φυλακή, οπότε το θέμα παγώνει.

Μετά την καταδίκη τους για την υπόθεση του Noor 1, υπάρχει η σκέψη να φορτωθεί στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς η χρεοκοπία της Ελλάδας, το σκάνδαλο της Siemens, το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ και δεκάδες άλλα «ορφανά» σκάνδαλα των τελευταίων ετών.

Πολύ χρήσιμοι αυτοί οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί.
Ο Αλλάχ μας τους έστειλε.


(Με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, δεν είναι και δύσκολο να φανταστεί κάποιος τι θα ακολουθήσει. Εν τω μεταξύ, η αφασία των Ελλήνων συνεχίζεται. Κλινικά νεκροί.)

 http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.