# #

22 Ιουλ 2016

Τι τραβάμε κι εμείς οι πολιτικοί εξόριστοι... με γεμάτες τσέπες


...τις πιπίλες μετρώ...

...


Υπήρχαν βουλευτές της ΝΔ, χθες στη Βουλή, που με δυσκολία κρατήθηκαν και δεν ξέσπασαν σε γέλια όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως την περίοδο της Χούντας ήταν πολιτικός κρατούμενος.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, όμως δεν κρατήθηκε και εξέφρασε στο Twitter την απογοήτευσή του για τη χθεσινή εικόνα του προέδρου της ΝΔ… που αν μη τι άλλο γελοιοποιεί σταθερά τον τελευταίο καιρό, τη συντηρητική παράταξη.
«Η αυτογελοιοποίηση ειναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί…κι ακόμη χειρότερο είναι να μην πάρεις είδηση τι πατάτα έκανες…», έγραψε στο twitter.

Έκλαψαν και τα Πόκεμον πέριξ της πλατείας Συντάγματος από την λεκτική και νοηματική υπερβολή του Κυριάκου Μητσοτάκη να δηλώσει… πολιτικός κρατούμενος της Δικτατορίας, όταν ο ίδιος βρίσκοταν στο Παρίσι.
Απαντώντας στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και επιχειρώντας να υπογραμμίσει τα… δημοκρατικά του φρονήματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως ο ίδιος ήταν για έξι χρόνια εξόριστος. «Μάθετε ότι κι εγώ ήμουν 6 μήνες πολιτικός κρατούμενος της Δικτατορίας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, σε μία προσπάθεια να εξισώσει το… δράμα του στο Παρίσι με τους αγώνες της Αριστεράς την περίοδο της Χούντας των Συνταγματαρχών.
Επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι δύσκολα γίνεται πιστευτό, δείτε το βίντεο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.