# #

23 Απρ 2016

Μήνυση Μητσοτάκη σε Τσίπρα


Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μήνυση στον Αλέξη Τσίπρα επειδή του ...
έκλεψε το Μνημόνιό του.

Επειδή οι δικηγόροι απέχουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και να ζητήσει πίσω το Μνημόνιο που του έκλεψε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έξαλλος και υποστηρίζει πως το τέταρτο Μνημόνιο -που φέρνει η κυβέρνηση Τσίπρα- ήταν δικό του.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάθε κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να περνάει ένα Μνημόνιο, ώστε να δίνει τη σκυτάλη στην επόμενη που θα περάσει το νέο Μνημόνιο.
Οπότε, τώρα ήταν η σειρά του Μητσοτάκη να περάσει το τέταρτο Μνημόνιο.
Με το να φέρει τέταρτο Μνημόνιο -μετά το τρίτο που δικαιούταν-, ο Αλέξης Τσίπρας καταστρατήγησε κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας καταπάτησε το Σύνταγμα που προβλέπει ένα Μνημόνιο για κάθε κυβέρνηση.
«Πολιτική αλητεία» χαρακτηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κλοπή του Μνημονίου του από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ αναφέρει πως το να κλέβεις το Μνημόνιο της επόμενης κυβέρνησης είναι πλήγμα για την Δημοκρατία, και μάλιστα στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως ο Αντώνης Σαμαράς σεβάστηκε τον Αλέξη Τσίπρα και δεν πέρασε το τρίτο Μνημόνιο, γιατί η Νέα Δημοκρατία σέβεται τους κανόνες και δεν κλέβει τα μνημόνια των άλλων.

Με το να φέρει και το τέταρτο Μνημόνιο, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε εκτός μάχης τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τι να την κάνουμε τώρα την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού και το τέταρτο Μνημόνιο το πέρασε η κυβέρνηση Τσίπρα;

Σκοπός κάθε κυβέρνησης είναι να περνάει το νέο Μνημόνιο και μετά να παίρνει τον πούλο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να περάσει το πέμπτο Μνημόνιο γιατί αυτό το δικαιούται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιμένει τον Αλέξη Τσίπρα -μετά το τέταρτο Μνημόνιο- να περάσει και το πέμπτο Μνημόνιο, ώστε μετά να έρθει η σειρά της Νέας Δημοκρατίας και να περάσει το έκτο Μνημόνιο που το δικαιούται.


(Δεν έχω ψηφίσει ποτέ Δεξιά αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δίκιο. Με το να κλέψει το Μνημόνιο της Νέας Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε τους αγώνες της Αριστεράς και της αφαίρεσε το ηθικό πλεονέκτημα.)


 http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.