# #

6 Νοε 2016

Πιπέρι καγιέν: Το μπαχαρικό που καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, σταματά εμφράγματα και...

00963357

Ίσως ήδη να γνωρίζετε ότι το φυτό καγιέν είναι ένα καυτερό μπαχαρικό, αλλά πέραν τη γεύση του, αυτό το καρύκευμα είναι ένα καταπληκτικό φυσικό συστατικό που μπορεί να βελτιώσει την πέψη σας, καθώς έχει την ιδιότητα να ανασκευάζει τα τοιχώματα του εντέρου σας. Επιπλέον, η κατανάλωση του μπορεί να συμβάλει στην παρεμπόδιση ή στην μείωση εμφάνισης κινδύνου καρδιακής προσβολής.
Τα οφέλη δεν σταματούν εδώ. Αυτό το καταπληκτικό μπαχαρικό είναι επίσης ικανό στο να καταστρέφει τα..
καρκινικά κύτταρα με μέγιστη αποτελεσματικότητα, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πλούσιο σε ασβέστιο, κάλιο, βιταμίνη A, βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.
Εάν αντιμετωπίζετε θέματα με τη παρουσία βλέννας στο αναπνευστικό σας, το καγιέν αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς δεδομένου ότι ζεσταίνει το σώμα σας και με αυτόν τον τρόπο διεγείρει την απελευθέρωση της βλέννας. Εφόσον καταναλώσετε αυτό το πιπέρι, το οποίο αναφέρεται επίσης ως εφιδρωτικό, θα αρχίσετε να ιδρώνετε και τα ιγμόρεια σας θα καθαριστούν, επίσης.
Η θερμοκρασία του σώματός σας θα αυξηθεί καθώς λαμβάνετε αυτό το καρύκευμα, διότι ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος κάτω από το δέρμα σας.
Πράγμα πολύ καλό, καθώς Το παν στην υγεία είναι η καλή κυκλοφορία του αίματος
Το πιπέρι καγιέν είναι αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του καρκίνου, επειδή περιέχει καψαϊκίνη.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, της Ιατρικής Σχολής πραγματοποίησαν μια μελέτη σε ασθενείς με καρκίνο του παγκρέατος, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπεία με αυτήν την ουσία. Ανακάλυψαν ότι το πιπέρι καγιέν αναστέλλει την μιτοχονδριακή λειτουργία, και επίσης προκαλεί προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο σε καρκινικά κύτταρα, γνωστό ως απόπτωση. Το καλύτερο μέρος είναι ότι τα φυσιολογικά κύτταρα του παγκρέατος παραμένουν αβλαβή.
Υπήρξε μια άλλη παρόμοια έρευνα που διενεργήθηκε το 2006, από έναν επιστήμονα στην Iατρική Σχολή του UCLA, ο οποίος ανακάλυψε ότι η καψαϊκίνη ήταν αποτελεσματική για την καταστροφή καρκινικών κυττάρων του προστάτη.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πιπέρι καγιέν είναι ιδανικό για την πέψη, αλλά επίσης βοηθά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταναλώνετε 10 γραμμάρια αυτού του καρυκεύματος μαζί με τα γεύματα σας και η όρεξή σας θα μειωθεί, πράγμα που θα σας κάνει να τρώτε λιγότερο. Επιπλέον, μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό των διατροφικών λιπών.
Ο Βασικός Υπαίτιος πίσω από την Χοληστερίνη την Παχυσαρκία και τη Χρόνια Κόπωση!
και μία συνταγή με την χρήση του Ισχυρό ρόφημα σας απαλλάσσει από την ενοχλητική πεσμένη κοιλιά
Μια άλλη χρήση του είναι να χρησιμοποιηθεί για να αποστειρώσει πληγές και καθώς και να σταματήσει την αιμορραγία.
Αυτό το εκπληκτικό καρύκευμα είναι επίσης ένα άριστο συστατικό για την εξάλειψη των παράσιτων και των σκουληκιών από τον εντερικό σωλήνα σας.
Αν έχετε να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους προβλήματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό.
Ωστόσο, δεν θα πρέπει να καταναλώνετε μεγάλη ποσότητα αυτού του καρυκεύματος μονομιάς, για να μην υπάρξει υπερδιέγερση του εντερικού σας σωλήνα, και ως επακόλουθο αντιμετωπίσετε συμπτώματα διάρροιας.
Την επόμενη φορά που κάνετε τις αγορές σας, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το πιπέρι καγιέν και να αρχίσετε αμέσως τη χρήση του.
Ωστόσο, σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν παρουσιάσει πεπτικό έλκος, η κατανάλωσή του πρέπει να γίνεται με προσοχή.
Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika από timefornaturalhealthcare.com
Πηγή: proionta-tis-fisis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.