# #

11 Νοε 2016

Λεπτοκαρυά-Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Κιλκίς....Πανέμορφες εικόνες



Μετά την πολύ "επιτυχημένη συμφωνία" του Δήμου μας με την Μητρόπολη Κιλκισίου, όπου δώρισε το φιλέτο στην Μητρόπολη ο πάμπλουτος Δήμος μας, ο νέος Μητροπολίτης, από ευγνωμοσύνη προφανώς, γκρέμισε το ένα κτίριο και "ασχολείται΄,όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ,με το άλλο.....Να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο,  το οποίο βρίσκεται μπροστά στο κύμα, οι εκαντοντάδες χιλιάδες τουριστών που έρχονται στη Λεπτοκαρυά το καλοκαίρι, φωτογραφίζονται με φόντο τις κατασκηνώσεις και το.. καταπληκτικό κτίριο της Μητρόπολης Κιλκισίου για να κάνουν τους φίλους τους να ζηλέψουν που δεν ήρθαν στο πανέμορφο και πεντακάθαρο τουριστικό θέρετρο της Λεπτοκαρυάς.Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το απερίγραπτο χάλι που βλέπουμε στις φωτογραφίες ο Μητροπολίτης .. Πολύ μεγάλη ευθύνη φέρει και ο Δήμαρχος και όχι μόνο για το συγκεκριμένο αλλά και για το χάλι ολόκληρης της παραλίας της Λεπτοκαρυάς.









Αριστοφάνης
Η εφημερίδα του Κιλκίς "Πρώτη Σελίδα" ασχολείται σε άρθρο της με τις κατασκηνώσεις Λεπτοκαρυάς που ανήκουν στη Μητρόπολη  Κιλκισίου.Το άρθρο  της Πρωτης Σελίδας του ΚιλκίςΚατασκηνώσεις Λεπτοκαρυάς
Μέχρι και την εκδημία του Επισκόπου Αποστόλου, έσφυζαν από ζωή. Με χιλιάδες παιδιά να απολαμβάνουν τις διακοπές τους.
Εκτοτε και μέχρι σήμερα, ρημάζουν. Και κανείς δεν δίνει εξηγήσεις...
Οι φωτογραφίες είναι από το σήμερα των κατασκηνώσεων Λεπτοκαρυάς της Μητρόπολης Κιλκίς. Με το θέμα ήδη ασχολούνται και τα Μέσα Ενημέρωσης της Πιερίας. Από εκεί και οι φωτογραφίες (wwwaristofanis.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.