# #

10 Νοε 2016

Πόσο έξυπνος είναι ο λαός μας;

Το σύνδρομο ΤΙΝΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για Το σύνδρομο ΤΙΝΑ
Είναι τραγικό να διαπιστώνει κανείς πως στη χώρα μας, στην κρισιμότερη ίσως καμπή της ιστορίας της, όπου έχοντας χάσει ήδη την εθνική της κυριαρχία κινδυνεύει να λεηλατηθεί εντελώς και να διαμελισθεί, σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού, μαζί με την κυβέρνηση, ασχολείται με το πώς θα επηρεασθούμε από την «επιλογή Trump» των Αμερικανών - χωρίς να αναρωτιέται κανείς πώς επηρεάζεται η χώρα μας από τις δικές μας τραγικές επιλογές.
Τουλάχιστον πάντως οι Αμερικανοί,
όπως οι Βρετανοί προηγουμένως ξέφυγαν από το σύνδρομο ΤΙΝΑ(«There Is No Alternative» - δεν υπάρχει εναλλακτική λύση)., με το οποίο βομβαρδίζονταν ολόκληρη την προεκλογική εκστρατεία από το σύστημα - από το ότι δηλαδή δεν υπάρχουν επιλογές, οπότε η ψήφος υπέρ της κυρίας Clinton, παρά την τεκμηριωμένη διαφθορά και διαπλοκή της, ήταν μονόδρομος.
Απέδειξαν λοιπόν πως υπάρχουν πάντοτε επιλογές, πολύ περισσότερες από μία - κάτι που εμείς δεν έχουμε δυστυχώς ακόμη καταλάβει, κρίνοντας από τη σιωπηλή, αδιαμαρτύρητη ανοχή (που ισοδυναμεί με αποδοχή), απέναντι στις κυβερνήσεις που μας επιβάλλουν κατ' εντολή των «δανειστών» τα μνημόνια.
Η επόμενη πάντως κυβέρνηση, αυτή δηλαδή που σήμερα υπερισχύει στις δημοσκοπήσεις, έχει δηλώσει καθαρά πως δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση, εκτός από τα μνημόνια - ενώ η έστω δημοσκοπική στήριξη της αποδεικνύει πόσο έξυπνος είναι ο λαός μας.


1 σχόλιο:

  1. Ο ελληνικός είναι ο πιο αποβλακωμένος λαός του σύμπαντος. Ψηφίζει μόνο όσους του υπόσχονται εύκολα λεφτά. Για αυτό ψήφισε και τον πιο άθλιο εγκληματία της παγκόσμιας ιστορίας. Τον τσίπρα.
    Που δεν ξεχνάμε ποτέ, πόσο υποστήριζες πριν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.