# #

9 Αυγ 2016

Τι συνέβη στο Χαλέπι; ΒΙΝΤΕΟ

3714881399

Aμερικανικά πλοία από τη Μεσόγειο έδιναν το στίγμα των κινήσεων του στρατού στους τρομοκράτες …..δυτικοί αξιωματικοί διοικούν τους τρομοκράτες από αίθουσες επιχειρήσεων στο Χαλέπι...

Η καθαρή νίκη του άξονα της Αντίστασης στο Α Χαλέπι και η αξιοποίησή της στην περικύκλωση της πόλης ενεργοποίησε μια αντεπίθεση σε 6 φάσεις των τρομοκρατών της Jaysh al Fatah και των χορηγών τους.
Πηγές καλά πληροφορημένες μιλούν για άμεση βοήθεια των πολεμικών αμερικανικών πλοίων που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο προς τους τρομοκράτες τακφιριστές.
Η νίκη του συριακού στρατού και των συμμάχων τους της αντίστασης στο Β και στα Δ του Χαλεπίου προκάλεσε ένα κύμμα πανικού στο  στρατόπεδο anti-Assad. 
Η Jaysh al Fatah, κατστραμμένη ως κι από εσωτερικές διαμάχες συγκέντρωσε 22 τρομοκρατικές φράξιες κάτω από την παντιέρα της πριν εξαπολύσει μια ευρεία επιχείρηση κατά του ΝΔ άξονα του Χαλεπίου με φόντο την κατάληψη του στρατηγικού χωιού Al Mochrafa, τη σχολή Al Hekma, το μπλοκ κατοικιών 1070, τα υψώματα Mouta και Ahad. Και ωστόσο αυτές της οι προελάσεις δεν της επέτρεψαν να ..
σπάσει την πολιορκία και τον αποκλεισμό.
Οι εξελίξεις στο πεδίο της μάχης αποδεικνύουν πειστικά ότι οι δυτικοί αξιωματικοί είναι ενεργά ενεχόμενοι στις μάχες στο ΝΔ Χαλέπι και ότι η βοήθεια τους είναι αυτή που επέτρεψε μια επέκταση των μαχών στην Ακαδημία Πυροβολικού, στην τοποθεσία Al Ramoussa την Κυριακή. 
Οι τρομοκράτες βρίσκονται ωστόσο κάτω από τα πυρά των μονάδων του πυροβολικού της Αντίστασης επικουρούμενων από τα ρωσικά και συριακά καταδιωκτικά .Οι πύραυλοι της Hezbollah ομοίως έδρασαν .
Αντίθετα με τους ισχυρισμούς των δυτικών μίντια και των τακφιριστικών πηγών ο Ν και η Α της τοποθεσίας της Al Ramoussa παραμένουν υπό τον έλεγχο των συριακών δυνάμεων και της Hezbollah.Οι τούρκοι αξιωματικοί και οι δυτικοί που εγκλωβίστηκαν από τον αποκλεισμό  στο ανατολικό Χαλέπι  αποπειρώνται να διαφύγουν και οι 6 διαδοχικές επιθέσεις αυτών των 5 τελευταίων ημερών στόχευαν αληθοφανώς στη σωτηρία αυτών των αξιωματικών.
Ένας τελευταίος απολογισμός κάνει λόγο για το θάνατο 600 τρομοκρατών και εκατοντάδων τρομοκρατών στις τάξεις των τακφιριστών απότην αρχή της επίθεσης.
81 μαχητές με δακάδες παγιδευμένα οχήματα επιτέθηκαν στις τάξεις των συριακών δυνάμεων. Οι τακφιριστικές πηγές απαριθμούν σε 4000 τους μαχητές που κινητοποιήθηκαν  για να επιτεθούν στις θέσεις σταρτού-hezbollah.
Οι τρομοκράτες βρίσκονται υπό τη διοίκηση δυτικών αξιωματικών ,ισραηλινών και αράβων που είναι συγκεντρωμένοι σε αίθουσες επιχειρήσεων επωφελούμενοι από την υποστήριξη πολεμικών πλοίων αμερικανικών,γαλλικών και βρετανικών που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο.Αυτά τα πλοία επιθεωρούν λεπτό προς λεπτό  τις κινήσεις των δυνάμεων της Αντίστασης και επικοινωνούν και τις παραμικρές τους ενέργειες στους τρομοκράτες.Επί αυτών  των πληροφοριών οι τρομοκράτες εξαπολύουν τις επιχειρήσεις τους και τις συνεχίζουν
Εκατοντάδες αντιαρματικοί πύραυλοι  » TAW », αξίας πολλών εκατομυρίων δολαρίων διοχετεύθηκαν στους τακφιριστές τρομοκράτες και σε αυτό προστίθεται η άμεση υποστήριξη της αμερικανικής αρμάδας. ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες της Washington και των αραβοισραηλινών συμμάχων τους.Η Αντίσταση φαίνεται ότι έπαιξε ένα νικηφόρο χαρτί που αναγάγει τις μάχες στο Χαλέπι σε μητέρα των μαχών στη Συρία.

8/6/16  PressTV-
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.