# #

26 Ιουν 2016

Πόσο ευαίσθητο είναι το Αννούλα για τη Δημοκρατία!!!!!!!!!!!

Α2
Αχού το μωρέ το έξυπνο Διαμαντοπούλου που ξέρει να κάνει και αναγωγές ποσοστών σε δημοψηφίσματα. Έγραψε το Αννούλα Διαμαντοπούλου στο twitter σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Μ. Βρετανία:
kart
Βέβαια, το Brexit έλαβε επισήμως 51,9%, όμως το Αννούλα έκανε αναγωγή του ποσοστού όχι επί των ψηφισάντων, αλλά επί των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. Αφαίρεσε, δηλαδή, την αποχή κι έβγαλε το «καθαρό» αποτέλεσμα (και πάλι λάθος το έκανε, καθώς το αποτέλεσμα είναι 38,26). Φυσικά, αυτή η μέτρηση είναι η σωστή κι έτσι θα έπρεπε να γίνεται ώστε να εκφράζεται η αποχή, να γνωρίζουμε ότι ο νικητής είναι μειοψηφία και να προστατεύουμε τη Δημοκρατία από τη «δήθεν Δημοκρατία» όπως λέει και το Αννούλα. Εν ολίγοις, είναι απαράδεκτο να αποφασίζει η μειοψηφία για την πλειοψηφία.
Να κάνουμε τώρα κι εμείς μια …
αναγωγή για να δείξουμε πόσο ευαίσθητο είναι το Αννούλα και για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα. Το Αννούλα, στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 εκλέχθηκε βουλευτής Α΄ Αθήνας και στις 7 Οκτωβρίου ορκίστηκε Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου κέρδισε εκείνες τις εκλογές με ποσοστό 43,92% (ούτως ή άλλως μειοψηφία, αλλά έστω βρε αδελφέ με κάποιο σεβαστό ποσοστό). Επειδή όμως το Αννούλα σέβεται το Ντιμοκρατία, ας δούμε με τη δική της αντίληψη ποιο ήταν το πραγματικό ποσοστό που πήρε το κόμμα της κι έγινε κυβέρνηση, με την ίδια υπουργό. Έλαβε 3.012.542 σε σύνολο εγγεγραμμένων 9.929.065. Τουτέστιν, το πραγματικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ σε εκείνες τις εκλογές ήταν 30,34%. Δηλαδή λιγότερο από το ένα τρίτο των εγγεγραμμένων.
Εκείνη η γαμημένη κυβέρνηση μειοψηφίας, του μόλις 30,4%, έχωσε τη χώρα σε μνημόνια, τη ρήμαξε, την κατέστρεψε και ξεκίνησε την παγκόσμια διαπόμπευσή μας, όμως το Αννούλα βολεύτηκε μια χαρά με εκείνη τη δήθεν Δημοκρατία. Κατάλαβε τώρα το Αννούλα ότι με μερικά πράγματα, όπως η Δημοκρατία, δεν πρέπει να παίζουμε; Το Αννούλα φυσικά και κατάλαβε. Είναι επαγγελματίας πολιτικός. Από αυτούς που έχουν πάντα ένα άλλοθι για την πάρτη τους, σε όποια τραγωδία κι αν έχουν βάλει το χέρι τους.

http://kartesios.com/?p=210161

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.