# #

12 Μαρ 2016

Είχε και τα καλά της η χρεοκοπία.....

«Δεν είναι εύκολο ν’ αλλάξεις, 

έχει και η λάσπη ηδονή».


notis

Ο οπαδός της Χρυσής Αυγής, Νότης Σφακιανάκης, χαρακτήρισε «ριψάσπιδες» τους πρόσφυγες από την Συρία, οι οποίοι εγκατέλειψαν τη χώρα τους εν μέσω εμφυλίου και «βιάζουν την Ελλάδα», ενώ είπε ακόμα πως οι πρόσφυγες έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα 500άρικα.


Είναι προφανές πως ο Νότης Σφακιανάκης απευθύνεται στο κοινό του, τους νεοναζί, αφού δεν μπορεί να μην γνωρίζει τι συμβαίνει στη Συρία τα τελευταία πέντε χρόνια και γιατί φεύγουν οι πρόσφυγες.

Επίσης, δεν μπορεί να μην ξέρει πως οι πρόσφυγες δεν ..
έχουν καμία πρόθεση να μείνουν στην Ελλάδα και να την «βιάσουν», αφού είναι γνωστό σε όλους πια πως οι πρόσφυγες θέλουν να πάνε σε χώρες της βόρειας Ευρώπης και έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο των συνόρων.

Και βέβαια, μόνο ένας εντελώς άσχετος θα εντυπωσιαζόταν από το γεγονός πως η αστική τάξη της Συρίας -που βρίσκεται ανάμεσα στους πρόσφυγες γιατί κι αυτή θέλει να σώσει το κεφάλι της- έχει κάποια χρήματα στην τσέπη της· λες και οι Έλληνες αστοί δεν έχουν χρήματα.

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει πως, όταν γίνεται ένας πόλεμος, τρέχουν να σωθούν μόνο οι φτωχοί. Λες και οι πλούσιοι είναι αλεξίσφαιροι.

Το θέμα δεν είναι τι λέει ο Νότης Σφακιανάκης – ο Σφακιανάκης αυτός ήταν πάντα- αλλά η χρεοκοπημένη Ελλάδα που τελείωσε και δεν πρέπει να επιστρέψει ποτέ.
Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν ένα από τα εμβληματικά πρόσωπα αυτής της χρεοκοπημένης Ελλάδας.

Τα τραγούδια του ακούγονταν σαν ύμνοι, ενώ ήταν ανόητα και δεύτερα.
Ο Νότης Σφακιανάκης και οι όμοιοί του -«η απόλυτη Ελληνίδα σταρ», «ο μεγαλύτερος Έλληνας ποπ σταρ» και άλλοι πουθενάδες- γνώρισαν την αποθέωση όταν η Ελλάδα ζούσε τις «χρυσές μέρες».

Οι Έλληνες θα πρέπει να αντιληφθούν πως τελείωσαν οι αετοί που πετούσαν στον αέρα, τα ακριβά διθέσια και άλλα τέτοια τραγούδια για ντεμέκ γιάπηδες.

Αυτά είναι σύμβολα μιας πολύ παρακμιακής εποχής που οδήγησε στο σήμερα που δεν τους αρέσει καθόλου.
Οι Νότηδες τελείωσαν με την χρεοκοπία και σήμερα βρήκαν το πραγματικό τους κοινό: τους νεοναζί.


Βέβαια, αυτό ήταν πάντα το πραγματικό κοινό του Νότη Σφακιανάκη. Αλλά οι Έλληνες δεν το καταλάβαιναν. Πώς να το καταλάβουν, όταν ήταν μεθυσμένοι και ανεβασμένοι πάνω στα τραπέζια;

Είχε και τα καλά της η χρεοκοπία.
Τελειώσαμε με το σκουπιδαριό που είχε γίνει κυρίαρχη τάση στη χώρα.
Νότηδες μπροστά δεν έχει. Αν έχει Νότηδες μπροστά, game over.

Βέβαια, η Ελλάδα -για την ώρα- δεν μοιάζει διατεθειμένη ή ικανή για κάτι καλύτερο από λούμπεν τραγουδιστές.

Η Ελλάδα δυσκολεύεται να πετάξει από πάνω της την κοινωνική και πολιτιστική χρεοκοπία.
Όπως είχε γράψει και ο Άκης Πάνου «Δεν είναι εύκολο ν’ αλλάξεις, έχει και η λάσπη ηδονή».


 http://pitsirikos.net

4 σχόλια:

  1. Πως ειναι δυνατόν όμως στην Συρία , να μάχονται δεκάδες χιλιάδες ιρανοί και λιβανέζοι και οι ντόπιοι που είναι σε στρατεύσιμη ηλικία να φεύγουν;Επίσης όλως παραδόξως στους πρόσφυγες εκ Συρίας οι χριστιανοί είναι ελάχιστοι ,οι οποίοι έχουν δεκτεί και την μεγαλύτερη τρομοκρατία από τους μισθοφόρους ισλαμιστές.Γιατί δεν καταφεύγουν στις ομόθρησκες και πλο΄υσιες χώρες Κατάρ, Σαουδική Αραβία ,ΗΑΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν, όποιος λέει την αλήθεια, είναι Χρυσαυγίτης, ζήτω η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν πολύ σύντομα μεγάλο κομμάτι από τους κατατρεγμένους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ στραφεί εναντίον πλέον της Ελληνικής Κοινωνίας να δούμε ποιός θα βοηθήσει τον Ελληνικό Λαό. Μέχρι στιγμής δεν κάνουν κάτι εναντίον των Ελλήνων γιατί πολύ απλά περιμένουν να ανοίξουν τα σύνορα και να φύγουν. Όταν όμως εγκλωβιστούν εδώ χωρίς στέγη, χωρίς φαί, χωρίς δουλειά, τότε θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Έχει το πακιστάν πόλεμο; Έχει το αφγανιστάν πόλεμο; Έχει το ιράν πόλεμο; Έχουν η αλγερία το μαρόκο και περίπου άλλες 70 χώρες της αφρικής πόλεμο και δεν το ξέρουμε;;;;;;;; Η αλήθεια δυστυχώς δεν αρέσει και δυστυχώς είναι μία. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ. Κατά τα άλλα όποιος λέει κάτι το διαφορετικό ή θα πρέπει να μην το λέει ή θα χαρακτηρίζεται φασίστας, στην χώρα που κυβερνάται από ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ που αυτοχαρακτηρίζονται αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΝΟΤΗΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΘΕΤΑ, ΑΣ ΚΥΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.