# #

19 Ιαν 2016

Συνεχίζεται η ξεφτίλα με τα οικογενειακά βολέματα στον ΣΥΡΙΖΑ....Και στην Κατερίνη;

Σχόλιο Αριστοφάνη....
Μαθαίνουμε ότι και στην Κατερίνη γίνονται πολλά...πάρα πολλά τερτίπια εποχής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ....Θα μάθουμε λεπτομέρειες και  οι παλιοί "σύντροφοι" θα τρέχουν να κρυφτούν...

Μετά το διορισμό της συζύγου του πρωθυπουργικού εξαδέλφου Γιώργου Τσίπρα στο γραφείο του υπουργού Χρ. Σπίρτζη και το σάλο που ξέσπασε από το διορισμό στο Δημόσιο σχεδόν όλης της οικογένειας του γραμματέα - ράπερ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, άλλη μια υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας που προκαλεί αντιδράσεις. 

Πρόκειται για τη σύζυγο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, η οποία είναι μεν ήδη μόνιμη δημόσια υπάλληλος στο υπουργείο Εσωτερικών, ωστόσο έχει αποσπαστεί ως ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή, λαμβάνοντας μεγαλύτερο μισθό, βάσει του σχετικού νόμου. 

Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Παν. Κουρουμπλή στις 6.10.2015, αποσπάται αναδρομικά από τις 23.9.2015, λίγο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, η μόνιμη υπάλληλος του ΥΠΕΣ Αγγελική Παπάζογλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών. 

Η κ. Παπάζογλου ανήκει στην κατηγορία ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης), κλάδου διοικητικού - οικονομικού με βαθμό Δ' και ΜΚ 3 (Μισθολογικό Κλιμάκιο) και από τον Σεπτέμβριο έχει αποσπαστεί σε θέση ειδικής συμβούλου με βαθμό Β' και ΜΚ4.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με τη μετακίνησή της αυτή, αυξάνεται κατευθείαν ο μισθός της λόγω απότομης ανόδου στην ιεραρχία, ενώ υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πέρασε πρόσφατα ειδική ρύθμιση από τη Βουλή, με την οποία έδωσε αυξήσεις σε όσους εργάζονται ως μετακλητοί ή αποσπασμένοι στα γραφεία υπουργών.

Με απλά λόγια, η απόσπαση σε γραφείο υπουργού, σημαίνει υπερπήδηση πολλών μισθολογικών κλιμακίων, κάτι που σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτούσε αρκετά χρόνια δουλειάς. 

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.