# #

21 Ιαν 2016

Ο Παύλος Τσίμας είναι η απόδειξη πως οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται.

Αφιερωμένο στον Παύλο Τσίμα..



Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες ότι η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να ανακηρύξει, εντός του 2016, το Ευρώ ως επίσημη θρησκεία του ελληνικού κράτους. Έτσι, έρχεται να επιβεβαιωθεί η προφητεία του Πατροκοσμά «Το χρήμα στο μέλλον θα είναι θρησκεία», καθώς και το προχτεσινό ρεπορτάζ της Ελεύθερης Ώρας που ανέφερε ότι «Εντοπίστηκε ο Σατανάς να κατοικεί σε ΑΤΜ».

Με αυτή την απόφαση, Ελλάδα θα γίνει η πρώτη χώρα στην ιστορία που το χρήμα γίνεται και επίσημα θεός, και ενδέχεται να αναγκάσει την Επιτροπή Νόμπελ να δημιουργήσει ένα νέο βραβείο, το Νόμπελ...
Μαλακίας, για να απονείμει στους Έλληνες πολιτικούς και πολίτες.

Το θέμα αναμένεται να προκαλέσει και διεθνείς τριβές, ιδίως με το Ισραήλ, το οποίο εδώ και δεκαετίες παλεύει για την καθιέρωση της χρηματικής θρησκείας, αλλά θεωρείται αιρετικό δόγμα, καθώς αποδέχεται την αγιότητα του δολαρίου έναντι του ευρώ.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το Μέγαρο Μαξίμου, όμως έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από την στάση του Πάνου Καμμένου στο ζήτημα αυτό.

Πηγές από το ΥΠΕΘΑ τονίζουν ότι ο Πάνος Καμμένος είναι αντίθετος στην αλλαγή την επίσης θρησκείας και αντιπροτείνει την ύπαρξη παράλληλου διπλού θρησκεύματος, στα πρότυπα του παράλληλου διπλού νομίσματος/ηλεκτρονικών πληρωμών που είχε προτείνει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Μάλιστα προτείνει επανένταξη του θρησκεύματος στην ταυτότητα με αναγραφή Ευρωλιγούρης/Χριστιανός Ορθόδοξος, κάτι με το οποίο οι θεσμοί φαίνεται να συμφωνούν εν μέρει, αν και ζητούν το Χριστιανός να αφαιρεθεί.

Ήδη έχουν κατατεθεί διάφορες προτάσεις για την αντικατάσταση των θρησκευτικών εικόνων στα δημόσια κτήρια.

Επικρατέστεροι άγιοι θεωρούνται οι Κώστας Σημίτης, Γιάννης Στουρνάρας, Μάριο Ντράγκι και η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η Σύνοδος του Γιούρογκρουπ θα είναι προτιμότερη, καθώς θα θυμίζει τον Μυστικό Δείπνο και έτσι οι χριστιανοί θα μεταβούν πιο ομαλά στη νέα θρησκεία.

Το Υπουργείο Οικονομικών και Θρησκευμάτων θα έχει να λύσει έναν δύσκολο γρίφο πάντως, καθώς ακόμα το Δ.Ν.Τ. δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν επιθυμεί τα στελέχη του να συμμετέχουν ως άγιοι στη νέα θρησκεία και ζητούν πρώτα την εφαρμογή νέου προγράμματος.

Οι κύκλοι του Κώστα Καραμανλή δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα, καθώς εξακολουθούν να γυρίζουν και δεν μπορούν να σταθεροποιηθούν κάπου, ενώ ακόμα αναμένεται η επίσημη αντίδραση της εκκλησίας, για την οποία οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό δημοψήφισμα με ερώτημα Ευρώ ή Χριστός.


ΥΓ.
Το χρέος έχει εκτοξευτεί στο 180% και συνεχίζει ακάθεκτο.

Κόπηκαν και κόβονται μισθοί και συντάξεις.

Η φορολογία έχει αυξηθεί πάνω από 300% τα τελευταία χρόνια, κυρίως στα μεσαία και αδύναμα στρώματα.

Η ανεργία πλησιάζει το 30%, χωρίς να μιλήσουμε για την μη αμειβόμενη εργασία όσων ακόμα έχουν δουλειά.

Τα επίπεδα φτώχειας στην Ελλάδα είναι τα υψηλότερα στον ανεπτυγμένο κόσμο.

Η Παιδεία και η Υγεία έχουν διαλυθεί. 

Δεν υπάρχουν φάρμακα και γάζες στα νοσοκομεία και δάσκαλοι στα σχολεία.

 Άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά εξαιτίας των ελλείψεων. 

Έχει κλείσει το 90% των σχολείων για παιδιά με ειδικές ανάγκες, ενώ χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο αφήνουν το σχολείο για να βρουν κάποιο ψευτομεροκάματο.

Η ακρίβεια γονατίζει κάθε σπίτι. Τα καρτέλ, οι τριγωνικές συναλλαγές, το λαθρεμπόριο είναι εδώ.

Η εγκληματικότητα έχει κάνει άλματα. Το εμπόριο ναρκωτικών το ίδιο.

Χιλιάδες από τα καλύτερα μυαλά μας έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό και αναπτύσσουν τις εκεί χώρες.

Ξεπουλάμε σε ξένες εταιρείες, πολλές εκ των οποίων κρατικές (και γαμώ τις ιδιωτικοποιήσεις κάνουμε), τους δρόμους, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τους σιδηροδρόμους, την ενέργεια, το νερό, τις τηλεπικοινωνίες, φιλέτα γης και πολλά άλλα. Και μετά μιλάμε για «εθνική κυριαρχία» ενώ δεν μας ανήκει τίποτα.

Έχουμε ελέγχους κεφαλαίων, δηλαδή περιορισμό της ελεύθερης κίνησης και χρήσης των χρημάτων μας – όσων μας έχουν απομείνει.

Γίναμε χωματερή απελπισμένων ψυχών, δεχόμενοι εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες. Ταυτόχρονα, η Ευρώπη της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού κλείνει το μάτι και ανοίγει το πορτοφόλι στην Τουρκία, αποδέχεται το σκλαβεμπόριο, επιβάλει φασιστικές συνθήκες στους πρόσφυγες που φτάνουν στην ήπειρο και στοχοποιεί την Ελλάδα για τις «ροές».

Διάφοροι φίλοι και γείτονες ανοίγουν τα εθνικά θέματα (κυπριακό, μακεδονικό, Αιγαίο κ.λπ.) ενώ είμαστε στο καναβάτσο, υποχρεωμένοι να δεχτούμε ακόμα και απαράδεκτες συμφωνίες.

Δεν έχουμε δικαίωμα να αποφασίζουμε για το μέλλον μας, αφού οι εκλογές δεν σημαίνουν τίποτα, όπως ακούμε.

Η οικονομία και η κοινωνία μας σαπίζει.

Το Κοινοβούλιο και η Δημοκρατία μας είναι παρωδία.

Είμαστε μόνοι, αδύναμοι, φτωχοί και απελπισμένοι.

Αλλά, ευτυχώς, μείναμε στο ευρώ και δεν καταστραφήκαμε.


Μετά τιμής,
The Dungeon Monster (κατά κόσμον Σάββας Τσεσμελόγλου)



(Αγαπητέ φίλε, είμαστε ο πιο έξυπνος λαός στον κόσμο. Και ο καλύτερος. Μας ζηλεύουν όλοι. Χαίρομαι που αφιέρωσες το κείμενό σου στον Παύλο Τσίμα γιατί είναι ο αγαπημένος μου. Ο Παύλος είναι η απόδειξη πως οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται. Να είσαι καλά.)

http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.