# #

10 Σεπ 2015

Η "αγροτική" πρωθυπουργία του καλού παιδιού και η πεντάδα των ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝ.ΕΛ.




Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης τόσο γίνεται ολοφάνερη η γύμνια του πολιτικού λόγου όσων ζητούν την ψήφο μας.

Μια γύμνια την οποία προσπαθούν όλοι τους να καλύψουν με εικονικές και ανούσιες κοκορομαχίες, με ανόητα λογοπαίγνια και αντιπαραθέσεις στις πλατείες και στα τηλεπαράθυρα όπου σε πολλές εκ των περιπτώσεων καταλήγουν και σε λεκτικές χυδαιότητες χειρίστου είδους!

Τώρα ο κ. Τσίπρας μας ζητάει να του δώσουμε την ευκαιρία να κυβερνήσει για "πρώτη" φορά λες και η έως τώρα εφτάμηνη κυβερνητική του θητεία ήταν στα πλαίσια μιας "αγροτικής" πρωθυπουργίας όπου ..απλά έκανε εξάσκηση στην αναλγησία των λόγων και των έργων αλλά και στο πως γίνεται μια μεγαλοπρεπής Αριστερή κωλοτούμπα η οποία κατέληξε όπως είναι γνωστό στο μνημονιακό "φάσκελο" που έριξαν κατάμουτρα στον εμβρόντητο Ελληνικό λαό η πεντάδα των ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝ.ΕΛ. 

Ο άλλος διεκδικητής της πρωτιάς δηλ. ο κ. Μεϊμαράκης όπως φαίνεται πείστηκε από τους συμβούλους του ότι για να ανεβάσει τα ποσοστά του θα πρέπει ο λόγος του να εναρμονιστεί με το φυσικό του παρουσιαστικό οπότε φέρεται και ομιλεί σαν κουτσαβάκι της παλιάς Τρούμπας υποβιβαζόντας στα μάτια των πολλών ακόμα περισσότερο τον εαυτό του αλλά και το κόμμα του. 

Οι υπόλοιποι της πεντάδας των "Πρόθυμων" παλεύουν εναγωνίως μεταξύ τους για το ποιος θα είναι η τρίτη πατερίτσα της μετακλογικής συγκυβέρνησης αν και εφόσον τους χρειαστούν.
 
Επίσης βλέπουμε ότι μετά από την δημιουργία του Ποταμιού του κ. Θεοδωράκη και την "ολόθερμη" υποστήριξη του από  του ΜEGA τώρα έχουμε το τηλεοπτικό πατρονάρισμα από το ΣΚΑΙ ενός χρήσιμου για την συγκεκριμμένη περίοδο "ηλίθιου"  (έτσι τον παρουσίαζαν οι ίδιοι εδώ και 25 χρόνια) του κ. Βασίλη Λεβέντη εγκαινιάζοντας με αυτό το τρόπο (μετά από το φαγοπότι στις κρατικές εργολαβίες) ένα νέο μηντιακό πεδίο αντιπαράθεσης το οποίο δεν θα έχει να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης για την ποιότητα των εκπομπών τους αλλά με τα μεγάλα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων που θα δημιουργούν οι ίδιοι με τα "Νούμερα" που θα διορίζουν ως αρχηγούς. 

Φίλες/οι παρακολουθούμε μία καλοστημένη προεκλογική παράσταση η οποία πέρα από το στόχο να μας πείσει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από αυτών των μνημονίων κυρίως θέλει να ξεπλύνει την βρώμα και τις ευθύνες όλων αυτών που επί χρόνια κατακρεούργισαν το σώμα και την ψυχή του Ελληνικού λαού.

Το βέβαιο είναι ότι όλοι αυτοί οι ηθοποιοί της κακιάς (για μας δυστυχώς) ώρας δεν διστάζουν να λογομαχούν και να αυτοεξεφτελίζονται φανερά προκειμένου να μας αποπροσανατολίσουν για να μας οδηγήσουν εκεί που θέλουν ενώ κρυφά και σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους κανονίζουν από τώρα το μετεκλογικό τοπίο και την νομή της εξουσίας. 

Εφόσον λοιπόν εμείς το επιτρέψουμε με την ψήφο μας μετά τις εκλογές θα έχουμε σίγουρα και για το καλό μας συγκυβέρνηση των δύο με άλλον φυσικά πρωθυπουργό (όπως το σχεδίασαν και το επιθυμούν οι Ευρωτσόγλανοι των Βρυξελλών) προκειμένου να εφαρμόσουν μέχρι κεραίας το ήδη ψηφηθέν από την πεντάδα του "αίσχους"  3ο και υπαχθέστερο μνημόνιο με το οποίο θα ολοκληρώσουν την υποδούλωση και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

Θα τους αφήσουμε?

Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.