# #

11 Σεπ 2015

Τα Σκόπια εξετάζουν την κατασκευή φράχτη στα σύνορα με Ελλάδα


Η Ουγγαρία χτίζει ήδη στα σύνορα με τη Σερβία...

Η Δανία στα σύνορα με τη Γερμανία....

Τώρα τα Σκόπια με την Ελλάδα....

Εμείς που σκατά να χτίσουμε σύνορα σ αυτή τη Ενωμένη-Δημοκρατική Ευρώπη;

Αριστοφάνης




Τα Σκόπια εξετάζουν την κατασκευή ενός φράχτη στα σύνορά τους,  όπως αυτό της Ουγγαρίας,  για να σταματήσει η αυξανόμενη διέλευση προσφύγων, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ποπόσκι σε συνέντευξή του στην ουγγρική εβδομαδιαία  οικονομική «Φιγκουέλο».

Στη συνέντευξή του, δήλωσε ότι η πΓΔΜ θα πρέπει ενδεχομένως να δημιουργήσει ‘κάποιο είδος φυσικής άμυνας’ αν και δεν θα αποτελέσει μακροπρόθεσμη λύση.

«Αν πάρουμε στα σοβαρά, ό, τι η Ευρώπη ζητά από εμάς,  και πρέπει αυτό να το κάνουμε, τότε δύο λύσεις υπάρχουν ή στρατιώτες στα σύνορα ή φράχτης, ή ένας συνδυασμός και των δύο», δήλωσε ο Ποπόσκι.

Ο ίδιος δήλωσε ότι τα Σκόπια, μπορούν να κάνουν  το καλύτερο δυνατόν για τους μετανάστες «αλλά εάν είναι να πάρουμε στα σοβαρά αυτό που απαιτούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, σε μια προσπάθεια να ελέγξουμε  τα σύνορά μας και να αποτρέψουμε τη διέλευση των ανθρώπων αυτών, τότε θα το κάνουμε,  παρά τις διεθνείς αντιδράσεις», πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τις ουγγρικές αναφορές.

Η Βουδαπέστη  αναφέρει  ότι  και τα Σκόπια δέχονται άδικα επίθεση  των μέσων ενημέρωσης της δυτικής προπαγάνδας, για τους πρόσφυγες,  και επηρεάζουν τη φήμη της χώρας στη διεθνή σκηνή.




--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.