# #

20 Απρ 2015

Νέα έρευνα για τις γυναίκες και το ανδρικό μόριo

SizeΕξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του μεγέθους του ανδρικού μoρίου, αφού, σύμφωνα με νέα έρευνα, μόνο το 21% των γυναικών θεωρεί σημαντικό το μέγεθος του πέoυς.

Αντιθέτως, το 32% των γυναικών που ερωτήθηκαν θεωρούν πιο σημαντικό το..
πάχος από το μέγεθος, οπότε, αν το μόριό σας είναι μεγάλο αλλά λεπτό, μπορείτε να το διπλώσετε στη μέση, ώστε να είναι παχύ και να ικανοποιήσετε την ερωτική σας σύντροφο.
Επίσης, μπορείτε να πάρετε καμιά 30αριά κιλά, ώστε να παχύνει και το μόριό σας· δεν μπορεί, όλο και κάποιο βάρος θα πάει στο τσουτσούνι σας.
Ο γυναικείος κόλπoς έχει 7 εκατοστά μήκος -με αποτέλεσμα ένα μέρος του πέoυς να περισσεύει- αλλά υπάρχουν γυναίκες που ο κόλπoς τους έχει ξεχειλώσει και εμείς τις λέμε πηγαδομούνες.
Πάντως, οι άνδρες δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με το μήκος του γυναικείου κόλπoυ, αφού το μόνο που τους νοιάζει είναι να βρουν μια τρύπα να χώσουν την τσουτσούνα τους.
Πολλές γυναίκες δηλώνουν πως δεν θα τις ενοχλούσε καθόλου ο άνδρας να μην έχει μόριo, ενώ κάποιες βρίσκουν περιττά και τα αμελέτητα.
Επίσης, πολλές γυναίκες δηλώνουν πως θα ήθελαν να έχουν αυτές μόριo και οι άνδρες να έχουν αιδοίo, αφενός γιατί προτιμούν τα προβλήματα στον προστάτη από την περίοδο, και αφετέρου για να μην γεννάνε, αλλά αυτό που τις προβληματίζει είναι ότι θα πρέπει να πάνε φαντάροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.