# #

25 Ιαν 2015

Το βίντεο που σόκαρε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας...ΔΕΙΤΕ


Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως ο Αντώνης Σαμαράς είπε τα πάντα και τα αντίθετά τους, και. παρ” όλα αυτά, έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Είναι επίσης εντυπωσιακό πως υπάρχουν άνθρωποι που χειροκροτούσαν τον Αντώνη Σαμαρά όταν έλεγε κατά του Μνημονίου, και οι ίδιοι άνθρωποι τον χειροκροτούσαν, όταν μιλούσε υπέρ του Μνημονίου.
Οι ίδιοι άνθρωποι τον χειροκροτούσαν όταν διαβεβαίωνε πως δεν θα συνεργαστεί στην κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, και οι ίδιοι τον χειροκροτούσαν όταν έλεγε πως θα συνεργαστεί στην κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.
Ωραίος λαός. Λαός να του έχεις εμπιστοσύνη. Λαός που θα κάνει ανατροπές.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι πως αυτό το γελοίο υποκείμενο -και όσοι σάπιοι τον στηρίζουν ακόμα- τολμούν να λένε πως ο ...ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κωλοτούμπα, όταν γίνει κυβέρνηση. .

Με τόσες κωλοτούμπες που έχει κάνει ο Σαμαράς ο Κομανέτσις, θα πρέπει να χαρεί αν κάνει κωλοτούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κωλοτούμπα, η κωλοτούμπα θα πρέπει να έχει το όνομα του Αντώνη Σαμαρά. Τιμής ένεκεν.
Ακόμα πιο σιχαμερός από τον Σαμαρά είναι ο Φώτης Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ, αυτοί οι νεοφιλελεύθεροι «αριστεροί». Μιλάμε για σκουλήκια. Ελπίζω την ΔΗΜΑΡ να την στείλουν οι Έλληνες στον αγύριστο.
(Αλήθεια, όλοι εκείνοι οι δημαρίτες με τα μπλογκ και τις ωραίες απόψεις, τι απέγιναν; Τι απέγιναν εκείνα τα μπλογκ της ΔΗΜΑΡ που επιτίθεντο λυσσαλέα σε όποιον τολμούσε να ασκήσει κριτική σε ευπατρίδες όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός; Τι έγινε παιδιά; Σας έκοψαν την χρηματοδότηση;)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.