# #

22 Νοε 2015

Κατηγορώ τον Τσίπρα, εσείς είστε πιόνι και για αυτό τον λόγο επιλεγήκατε λέει η Σοφία Σακοράφα στον Βούτση.



Απάντησε σε Βούτση και Τσίπρα η Σοφία Σακοράφα, με τον τρόπο που τους αξίζει. Η Σοφία Σακοράφα χωρίς να "μασάει" τα λόγια της απάντησε με ευθείες πολιτικές βολές, με σκληρές διατυπώσεις, κατά του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα αλλά και του πρoέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση αναφορικά με την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που είχε συγκροτηθεί στη Βουλή. 

Με καυστικό τρόπο ανταπαντά στη συστημένη επιστολή που της είχε αποστείλει στις 12 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοινώνοντάς της ότι παύει πλέον η λειτουργία της Επιτροπής για το Χρέος. 
«Είναι προσβλητικό να γίνεται η Βουλή το λοιμοκαθαρτήριο σκανδάλων, παρατυπιών, βάρβαρων πολιτικών επιλογών, υποτακτικών συμφωνιών, λεόντειων συμβάσεων και να το προσυπογράφει ο πρόεδρός της» αναφέρει στην απαντητική της επιστολή, βάλλοντας αρχικά κατά του κ. Βούτση.
 Όμως στη συνέχεια η επιστολή αποτελεί ένα δριμύ κατηγορώ προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό ο οποίος, σύμφωνα με την ευρωβουλευτή, φέρει πλήρες το βάρος της εντολής για την κατάργηση της Επιτροπής. 
«Την πολιτική ευθύνη για ..την απόφαση αυτή τη χρεώνεται ακέραιη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας» σημείωσε. Όλη η επιστολή της κ. Σακοραφα Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2015 «Κύριε Πρόεδρε, Με συστημένη επιστολή που έλαβα στις 17 Νοέμβρη, υπογεγραμμένη από εσάς στις 12 Νοέμβρη, μου ανακοινώσατε την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. 
Στην επιστολή δεν τολμήσατε καν να αναφέρετε το όνομα της Επιτροπής. Λογικό. Όταν κάποιος επιδιώκει με κάθε τρόπο να “ξεχάσει» ο ελληνικός λαός να αμφισβητεί τη νομιμότητα του χρέους και να πιστέψει ότι το τρίτο σκληρότατο μνημόνιο είναι η μόνη λύση, τότε η αλήθεια φοβίζει και σαν τίτλος. Κύριε Πρόεδρε, 
Είναι αδιανόητο για τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, πολύ δε περισσότερο για κάποιον που κάποτε υπήρξε αριστερός, να καταργεί την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. 
Είναι προσβλητικό να γίνεται η Βουλή το λοιμοκαθαρτήριο σκανδάλων, παρατυπιών, βάρβαρων πολιτικών επιλογών, υποτακτικών συμφωνιών, λεόντειων συμβάσεων και να το προσυπογράφει ο Πρόεδρός της. 
Αυτά κύριε Πρόεδρε της Βουλής. Τίποτε περισσότερο. Εσείς απλά ενεργήσατε κατ΄ εντολή. Είναι ο λόγος άλλωστε για τον οποίο επιλεγήκατε ως Πρόεδρος της Βουλής, τούτη την κρισιμότατη περίοδο. Την πολιτική ευθύνη για την απόφαση αυτή τη χρεώνεται ακέραιη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας ο οποίος συνοδεύοντας τον πρόεδρο της Δημοκρατίας παρέστη στην έναρξη των εργασιών της Επιτροπής. 
Ο κ. Τσίπρας ο οποίος με διαβεβαίωνε προσωπικά για την αταλάντευτη απόφαση του, η Επιτροπή να λειτουργήσει απρόσκοπτα έως ότου ολοκληρώσει το έργο της. 
Ο κ. Τσίπρας φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη για την συγκάλυψη των εγκληματικών πολιτικών που ακολουθήθηκαν αλλά και όλων όσων μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, με τις μίζες και τις λεόντειες συμβάσεις. 
Ο κ. Τσίπρας φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη για την αποποίηση ενός εργαλείου διαπραγμάτευσης του χρέους το οποίο το αποδέχεται, το εγκρίνει και το νομιμοποιεί ακόμα και το διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Είναι δεδομένο ότι η απόφασή σας για την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας σε τίποτα δεν θα επηρεάσει και την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα όλων όσων συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε πιστεύοντας ότι η αλήθεια θα είναι ο καταλύτης για τις πολιτικές εξελίξεις.

1 σχόλιο:

  1. .......................no.reply@taxisnet.gr
    ΠΟΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ;

    Κάποτε η Αστυνομία μέσω των οργάνων της ειδοποιούσε τους πολίτες να περάσουν απο το τμήμα δια προσωπική των υπόθεση.
    Η Αριστεροδεξιά κυβέρνηση με ένα e-mail το 2015 έχει πάει το πράγμα πολύ μπροστά.

    ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
    ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΓΔΕ
    Username:..........
    Αποδέκτης:.........
    Αρ.Ρύθμισης:........ΔΟΥ:......

    ΘΕΜΑ: Τροποποίηση ποσών δόσεων ρύθμισης ν.4321/2015

    Σας γνωρίζουμε ότι το ποσό της δόσης της ανωτέρω ρύθμισής σας έχει τροποποιηθεί σε εφαρμογή του νόμου 4336/2015. Παρακαλείσθε, όπως ενημερωθείτε πριν από την πληρωμή για το νέο ποσό δόσης, από την εφαρμογή "Προσωποποιημένη Πληροφόρηση", επιλογή "Στοιχεία Ρύθμισης" του TAXISnet.

    Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται μέσω πάγιας εντολής σε τράπεζα, θα πρέπει να ενημερώσετε σχετικά την τράπεζά σας.
    Κωδ:ΡΥΘ..............

    Είναι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.