22 Νοε 2015

Εμείς πρέπει να είμαστε οι μόνοι που...δεν είμαστε ευρωπαίοι


Οι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι τόσα χρόνια κατηγορούν εμάς τους φιλόξενους Έλληνες για ρατσισμό, ξενοφοβία και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μόλις όμως αισθάνθηκαν την απειλή στα σπίτια τους, αμέσως άρχισαν να ορθώνουν συρματοπλέγματα στα σύνορά τους...., για να μην μολυνθούν από τα «μιάσματα». 
Καταργούν τη συνθήκη Σένγκεν για τα «υπανάπτυκτα» κράτη, Ελλάδα κ.λ.π. και αν μάλιστα νοιώσουν κραδασμούς στις οικονομίες τους θα φύγουν αμέσως σαν τα ποντίκια, τόσο από το ευρώ όσο και από την ΕΕ, καλή ώρα η Αγγλία...

Μόνο εμείς σαν μακάκες μένουμε πιστοί στο ευρώ και στο όραμα του κάθε «εθνάρχη». 
Μόνο εμείς εξαθλιώνουμε τους συμπατριώτες μας, τους αφαιρούμε τις περιουσίες και χαρίζουμε τις τράπεζες (τις μετοχές των οποίων κατείχε ο ελληνικός λαός, μετά τις ανεκεφαλαιοποιήσεις) στα funds έναντι πινακίου φακής, ενώ την ίδια στιγμή φορολογούμε τους Έλληνες για να καλύψουμε τις ζημιές των τραπεζών, προκειμένου να μην τις φορτωθούν τα funds. Τα οποία funds όμως, θα βγάλουν τα σπίτια των φορολογουμένων στο σφυρί, για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους.

Μόνο εμείς κουρέψαμε τα ομόλογα ελληνικών συμφερόντων και πληρώνουμε στο ακέραιο μαζί με τους τόκους τους ξένους τοκογλύφους.

Η Ελλάδα συμπατριώτες μας εκποιείται κανονικά και ο ελληνικός λαός εξοντώνεται, αλλά εμείς ακόμα δεν οργιζόμαστε, κατά τον Αριστοτέλη. Κάτι δεν πάει καλά εδώ…

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2015/11/blog-post_267.html#ixzz3sEUuoXWQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.