# #

1 Αυγ 2015

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μας πάρει τα σπίτια αλλά δε μπορεί με τίποτα να μας αφήσει εκτός μόδας. Είμαστε όλοι Βαρουφάκης.

Είμαστε όλοι Βαρουφάκης ...


ImageHandler

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει την Ελλάδα ένα απέραντο μπάχαλο και αντιμετωπίζει τους πολίτες της σαν καθυστερημένους, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία, o Γιάνης Βαρουφάκης συνεχίζει απτόητος να κλέβει όλα τα φώτα της δημοσιότητας, όποτε κι αν εμφανίζεται.

Επίσης, ο Γιάνης Βαρουφάκης συνεχίζει να είναι το αγαπημένο θέμα των χρεοκοπημένων – από κάθε άποψη – καναλιών, τα οποία έχουν βάλει στόχο να τον κάνουν πρωθυπουργό, αλλιώς δεν εξηγείται τόση λάσπη που του ρίχνουν καθημερινά.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, αν και εκτός κυβερνητικής ομάδας, μονοπωλεί το ενδιαφέρον αλλά αυτό είναι πολύ λογικό, αφού ακόμα και ένας γυμνοσάλιαγκας παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από θλιβερούς τύπους, όπως ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Παππάς και ο ...
Γιάννης Δραγασάκης.

Η μιζέρια που αποπνέει ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται εν πολλοίς στην απομάκρυνση του Γιάνη Βαρουφάκη από το Υπουργείο Οικονομικών για μια σειρά από λόγους που δεν έχουν καμιά σχέση με τις στυλιστικές επιλογές του.

Καταρχάς, ο Γιάνης Βαρουφάκης διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που λατρεύει ο μέσος Έλληνας, όταν δε στρέφονται εναντίον του, δηλαδή ναρκισσισμό, αυτοπεποίθηση, θάρρος, θράσος, μηδενική αίσθηση κινδύνου, μόρφωση, εκλεπτυσμένο γούστο και άφθονο σταριλίκι.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι απρόβλεπτος, αδάμαστος, εκρηκτικός, ευπρεπής με όλους και καθόλου λαϊκιστής.

Με όλα αυτά τα στοιχεία, η υπεροχή του έναντι των συντηρητικών χαρτογιακάδων της Ευρώπης και των εγχώριων μπαστουνόβλαχων είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτη.
Όσο κι αν διαφωνεί κάποιος με τις ανορθόδοξες μεθόδους του και το πάθος του για προβολή, δε μπορεί να πει κανείς ότι δε χρησιμοποιεί όλα τα στοιχεία που διαθέτει προς το συμφέρον της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Και αυτό ο ελληνικός λαός το βλέπει και το εκτιμάει.
Παρακολουθώντας τα γελοία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να σκοτώνονται μεταξύ τους για τις καρέκλες, όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης με την τρέλα που κουβαλάει είναι πιο σοβαρός από όλους αυτούς μαζί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – εξαιρουμένης της Ζωής Κωνσταντοπούλου – κρυβόταν επί 5 μήνες στη σκιά της λάμψης του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά όταν αυτός έφυγε από το πλάνο, αποκαλύφθηκε η σαπίλα της πασοκίλας που κουβαλάει.

Με τέτοιους πολιτικούς αντιπάλους, ο Γιάνης Βαρουφάκης – που δεν ήταν πολιτικός – αναμένεται στις επόμενες εκλογές να σπάσει όλα τα ρεκόρ σε σταυρούς.

Του το εύχομαι ολόψυχα.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Δε συμπαθούσα ποτέ τα λαχούρια αλλά από τότε που είδα να τα φοράει ο Γιάνης έχω αγοράσει μια ντουζίνα. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μας πάρει τα σπίτια αλλά δε μπορεί με τίποτα να μας αφήσει εκτός μόδας. Είμαστε όλοι Βαρουφάκης.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.