# #

4 Μαΐ 2015

Δυναμική και άμεση η απάντηση του Αντώνη στον Γιάνη....


...Και 2 ατομικές πί(?)τσες μπλε!!!
d85efabc6122fff8a1001f5c9aed98f5
Δυναμική και άμεση η απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χθεσινή αιφνιδιαστική κίνηση του Γιάνη Βαρουφάκη να προσφέρει 10 ευρώ σε άστεγο συμπολίτη μας.
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για την Πρωτομαγιάτικη και άκρως αυθόρμητη κίνηση ανθρωπιάς του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών, ακολούθησε τελικά τις συμβουλές των συνεργάτων του και παρά την άθλια οικονομική κατάσταση του κόμματός του βγήκε στην αντεπίθεση.
Το αρχικό σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά ήταν τα ..
15 ευρώ που κατάφερε να εξασφαλίσει από τα σχεδόν άδεια ταμεία της ΝΔ να τα προσφέρει στον μικρό Νικόλα που παίζει καθημερινά μπάλα στο Ζάππειο.
Τελικά επιλέχθηκε η δωρεά σε άστεγο της Λεωφόρου Συγγρού ο οποίος μάλιστα του εξομολογήθηκε ότι στα νιάτα του υπήρξε αριστούχος σπουδαστής ευθείας ανδρικής σχολής ισότιμης ακαδημαϊκά με εκείνη που είχε αποφοιτήσει πριν χρόνια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Τα γεγονότα που προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση στους δημοσιογράφους ήταν πως ο σημερινός τυχερός άστεγος δεν ήταν από την Καλαμάτα και δεν είχε ψηφίσει ποτέ του τη Νέα Δημοκρατία σε αντίθεση με τον χθεσινό κύριο που εκτιμάται ότι ήταν ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο Γιάνης.
Η ευγενική χειρονομία του Σαμαρά έγινε μίλια μακριά από τα φώτα της δημοσιότηταςόπως και η χθεσινή του Βαρουφάκη.
Παρά το γεγονός ότι τα 5 ευρώ παραπάνω που έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ εκτιμώνται ως υπεραρκετά για να κλείσουν την δημοσκοπική διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις να αξιοποιήσει τα κονέ του με πιτσαρίες της Αμερικής και να παραγγείλει για τον άστεγο (και) 2 ατομικές πίτσες μπλε.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με διαρροές από την Χαριλάου Τρικούπη ο Ευάγγελος Βενιζέλος σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει και αυτός την φιλανθρωπική σκυτάληπροσφέροντας είκοσι ευρώ στον πρώτο άστεγο που θα πετύχει στο μπριζολάδικο του κέντρου που συχνάζει.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσουν στο φιλανθρωπικό challenge που έχει ξεκινήσει, και οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων που αυτή την ώρα βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις με τα επιτελεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.