# #

30 Μαρ 2014

Δήμος Δίου-Ολύμπου.... Και νέα παρέμβαση Δημόπουλου



Η παλαιοκομματική διοίκηση του Δήμου Δίου – Ολύμπου (2)

Οι δημότες μας γνωρίζουν καλύτερα εάν είναι περισσότερο απαραίτητοι οι διμηνίτες τώρα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
 
 
Λιτόχωρο, 30 Μαρτίου 2014.
 
Με τη γνωστή τακτική διαστρέβλωσης της αλήθειας συνέχισε χθες, αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής, απαντώντας υποτίθεται στις από 28.03.14, καταγγελίες μας.
 
Δεν γνωρίζουμε εάν πραγματικά διάβασε το περιεχόμενο του Δελτίου τύπου της δημοτικής παράταξης “Ολύμπια Γη” ή το πληροφορήθηκε μέσω τρίτου, το σίγουρο πάντως είναι πως εμείς αναφερθήκαμε με σαφήνεια στα δενδρύλλια που τοποθετήθηκαν σε χώρο πρασίνου δίπλα από το γήπεδο των Νέων Πόρων από τον υποψήφιο-“προμηθευτή”, στις 26 και 27 Μαρτίου και όχι στα δενδρύλλια του γηπέδου του Πλαταμώνα. 
Οι φωτογραφίες που επισυνάπτουμε, με τα πενήντα δενδρύλλια που φυτεύτηκαν στον συγκεκριμένο χώρο, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα. Ελπίζουμε πως δεν θα ισχυριστούν ότι, αποτελούν προϊόν φωτομοντάζ.
 
Η αναφορά βεβαίως, στο γήπεδο του Πλαταμώνα είναι απολύτως παραπλανητική.
Είναι γνωστό σε όλους μας, πως κάποιοι Πλαταμωνίτες θυσίασαν μέρος της πραγματικής  αξίας των ιδιοκτησιών τους προκειμένου να περάσει ο αγωγός φυσικού αερίου της Δ.Ε.Σ.Φ.Α. μέσα από αυτές, με αντισταθμιστικό όφελος την ανάπλαση του γηπέδου Πλαταμώνα και την αγορά ενός απορριμματοφόρου από την εταιρεία, για λογαριασμό του Δήμου.

Συγχαίρουμε βεβαίως τον πρόεδρο της Ακαδημίας Πλαταμώνα για την πρωτοβουλία του, καθώς και όσους δημότες μας συμβάλλουν σε παρόμοιες ενέργειες.
Η δημοτική μας παράταξη ασφαλώς και λέει ναι στις δενδροφυτεύσεις και την ανάπτυξη του πρασίνου, αρκεί, όταν αυτές υλοποιούνται με τη συμμετοχή και της δημοτικής αρχής, να γίνονται με διαφάνεια και όχι ως προεκλογικά πυροτεχνήματα.
 
Όσο για τις παράτυπες “προσλήψεις”, οι δημότες μας γνωρίζουν καλύτερα εάν είναι περισσότερο απαραίτητοι οι διμηνίτες τώρα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το γραφείο Τύπου και ενημέρωσης

1 σχόλιο:

  1. σιγουρα, καλυτερα θα ήταν να βάζατε δενδρυλλια ινδικής κάναβης να μπορεί ο κόσμος αυτές της εκλογές να σας ψηφίσει πιο εύκολα αυτές της εκλογές.Α και εσείς κ. Δημοπουλε μετνά από αυτές της εκλογές κοιτάξτε να έχετε αναναιώσει το διαβατήριο σας για να έρχεστε λίγο ποιο συχνά στα μέρη μας,γιατί η Ολλανδία εμάς θα έχει ως πρότυπο με τόσα δενδρύλλια που φυτεύτηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.