# #

29 Νοε 2014

Οσο ζυγώνει η μέρα εκλογής Προέδρου, τόσο η ταρίφα μεγαλώνει....

..
♦Κουίζ: Γιατί δεν φεύγει το ΔΝΤ; Για να το ξαναδιώξει ο Σαμαράς.
♦Ο Βενιζέλος ήταν ξεκάθαρος: «Θα υπάρξει μικρή παράταση της παραμονής του ΔΝΤ μέχρι να φύγει, αφού έχουμε πρόγραμμα μέχρι το 2016, που τότε θα φύγει για να ξανάρθει και εννοείται ότι μπορεί τότε να υπάρχει μια μικρή παράταση για να μείνει έως ότου φύγει για να..
έρθει οριστικά».
♦Αν στη βουλευτή Ξουλίδου, που είναι παντελώς άγνωστη, δίνουν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο, τότε αυτοί που βγαίνουν κάθε μέρα στην τηλεόραση, θα πρέπει να έχουν πολύ μεγάλο κασέ. Πρέπει να φτάνει και να ξεπερνάει του Ρονάλντο και του Μέσι.
♦Οσο ζυγώνει η μέρα εκλογής Προέδρου, τόσο η ταρίφα μεγαλώνει.
♦Οσα γίνονται στο ποδόσφαιρο είναι παιδική χαρά μπροστά στα όσα γίνονται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Το βαλιτσάκι της ΕΥΠ έχει χαλάσει μήπως;
♦ΖΗΤΕΙΤΑΙ βουλευτής οποιουδήποτε κόμματος για ψηφοφορία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, του οποίου λήγει η θητεία. Απαραίτητο προσόν: να ρίξει μόνο το ψηφοδέλτιο στην κάλπη. Τιμή: θα τα βρούμε, διάθεση να υπάρχει.
♦ΖΗΤΕΙΤΑΙ παρά ανερχόμενου κόμματος στην εξουσία βουλευτής οποιουδήποτε κόμματος για μαύρο στον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας. Θέση στους συνδυασμούς μας εξασφαλισμένη, βέβαιη η πιθανότητα εκλογής.
♦Η Ξουλίδου είπε ότι γνώρισε τον Σούκαρη, που έδινε τα 2-3 εκατ., μέσω φέισμπουκ. Εκανα μια βόλτα από το προφίλ του και στα προσωπικά στοιχεία είδα ότι έγραφε «Σε σχέση με τη Ν.Δ.».
♦Με τον Αδωνι, καμία σχέση. Είναι του τουίτερ.
♦Γιατί δεν κρατάμε τον Παπούλια; Εχει παραιτηθεί κιόλας του μισθού του δυο-τρεις φορές. Φαίνεται ότι του τον δίνουν με το ζόρι.
♦Ελα, τέρμα οι πλακίτσες. Οσα γίνονται με την εκλογή Προέδρου, είναι η μεγάλη ευκαιρία να καταργηθεί ο διακοσμητικός αυτός θεσμός. Και στις παρελάσεις να βάλουμε στην εξέδρα μαριονέτα να υποκλίνεται στους παρελαύνοντες.
♦Καλά, εσάς δεν σας τρομοκράτησε το μέιλ της Capital για την καταστροφή που θα γίνει μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ; Είναι πιο τρομακτικό και από ντοκιμαντέρ του ΑΝΤ1 με ακρίδες, δεινόσαυρους, τα γνωστά.
♦Εχει πάει τόσες φορές ο Χαρδούβελης στο Παρίσι, που ο δήμαρχος της Πόλης του Φωτός (ξαναγράφω το κλισέ για 2.376.401η φορά) προτίθεται να κάνει οδό προς τιμήν του: «Rue Harduvelis».
♦Εντάξει, τι κάνουμε έτσι; Δεν τα βρήκαμε στο Παρίσι 2. Θα τα βρούμε σίγουρα στο Παρίσι 3.
♦Το ότι ο Σούκαρης ήθελε ραντεβού σε ανοιχτό χώρο και η Ξουλίδου σε κλειστό (γραφείο), ενώ συνηθίζεται το αντίθετο, με βάζει σε σκέψεις για τον σκοπό του ραντεβού. Εξετάζω, όπως διαπιστώνετε, όλα τα ενδεχόμενα.
♦Το ότι είχε, επίσης, η Ξουλίδου τον Αργύρη Ντινόπουλο φίλο στο φέισμπουκ, δεν είναι ενοχοποιητικό στοιχείο βέβαια. Μπορεί να είχε φίλους και την «Parthena_sex» και τον «Papari69». Ετερον εκάτερον. Και πολύ συνηθισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.