# #

27 Νοε 2014

Τα Κερατιάτικα...Δημήτρης Ζμπέκος(βίντεο)



...Ο Δημήτρης Ζμπέκος, ένας από τους δημιουργούς και βασικός συντελεστής μέχρι την αποχώρησή του, του γνωστού γκρουπ Ζιγκ Ζαγκ μετά από μακρόχρονη αποχή από την μουσική σκηνή ,επανέρχεται με...
ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Σε συνεργασία με τον παλιό φίλο και συνεργάτη του, στιχουργό Δημήτρη Τσακαλία, καταγράφει τα «δεινά» της καθημερινότητας των Ελλήνων και σχολιάζει την επικαιρότητα με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο. 

Ένα τραγούδι για όλα αυτά που μας στενοχωρούν και μας προβληματίζουν και που αν δεν τα ξορκίσουμε με το χιούμορ και τη θετική μας διάθεση, δεν έχουμε καμία ελπίδα σωτηρίας. 

Ένα τραγούδι που με το χαρούμενο ρυθμό του σε κάνει να ξεχνάς έστω και στιγμιαία ότι στους στίχους του αποτυπώνονται τα μόνιμα βάσανα των τελευταίων χρόνων της ζωής μας, ο μισθός που δεν «βγαίνει», οι φόροι που δεν τελειώνουν, τα έξοδα που μας πνίγουν. 

Ένα χαμόγελο για τα λόγια που όλοι επαναλαμβάνουμε, για τις κοινές συμφορές μας, που ακριβώς επειδή είναι κοινές, μοιάζουν λιγότερο δυσβάσταχτες. 

Ένα τραγούδι με αναφορές στο δύσκολο παρόν αλλά και με ήχους γνώριμους από το ωραίο παρελθόν. Οι δημιουργοί του τραγουδιού, Δημήτρης Ζμπέκος και Δημήτρης Τσακαλίας το αφιερώνουν σε εκείνους που αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσής του, τους σημερινούς Έλληνες.
Τίτλος του τραγουδιού: Τα Κερατιάτικα
Στίχοι: Δ. Τσακαλίας /Δ. Ζμπέκος
Μουσική: Δ. Ζμπέκος

1 σχόλιο:

  1. Μια λεξη Χαραμα της Πατρας και μαζι με αυτο αναμνησεις και ωραιες εποχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.