# #

24 Σεπ 2014

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΕΟΣ.

Nazi_dolofonoi
Στα 3,2 δις ευρώ ετησίως εκτοξεύτηκαν οι φόροι στην ακίνητη περιουσία από 500 εκατ. ευρώ που ήταν το 2009.

Ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου και οι συνεχιστές του, μπορούν να νιώθουν περήφανοι αφού έκαναν τον Λένιν να μοιάζει φιλελεύθερος.

650% η αύξηση της φορολογίας ακινήτων από το 2009! Ακόμα αναρωτιέστε ποιός ήταν ο στόχος της “γερμανοσοσιαλιστικής επανάστασης του μνημονίου”;

Το υπουργείο Οικονομικών φορολογεί αλύπητα την ιδιοκτησία ακινήτων, εκτοξεύοντας των αριθμό των χαρατσιών που βαραίνουν την ιδιοκτησία στα... 40! 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού, οι φόροι στην ακίνητη περιουσία επταπλασιάστηκαν σε διάστημα μόλις τριών ετών. Την οριστική ταφόπλακα στην ιδιοκτησία ακινήτων έρχεται να βάλει ο μόνιμος χαρακτήρας που επιδιώκει να προσδώσει η συγκυβέρνηση στον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος όχι μόνο ένας παράνομος και αντισυνταγματικός φόρος, αλλά και άδικος επίσης.
Ένας φόρος που στην ουσία συνιστά δήμευση της ακίνητης περιουσίας, αφού ο μόνιμος χαρακτήρας που έχει προσλάβει παραπέμπει στην συμπεριφορά κατοχικών δυνάμεων στον γηγενή πληθυσμό. 

Θυμίζουμε απλώς τα Οθωμανικά χαράτσια και την περιβόητη Δεκάτη, που αναβίωσαν οι γερμανοί κατά την διάρκεια της κατοχής.Η πλέον φρικτή ομοιότητα βέβαια είναι το γεγονός ότι κάθε ευρώ που εισπράττεται από τους Έλληνες ως φόρος, δεν παραμένει στην Ελλάδα αλλά φτερουγίζει εκτός με το πρόσχημα της πληρωμής των χρεολυσίων. 

Με γεωμετρική αύξηση τα τελευταία τρία χρόνια της μνημονιακής κατοχής.
Είναι γνωστό ότι οι κατοχικές αρχές «δέχτηκαν» να καταβάλουν τεράστια ποσά σε δραχμές στις δυνάμεις του Αξονα ως «δαπάνες Κατοχής». Η πληρωμή των δαπανών Κατοχής αυξήθηκε με πολύ υψηλούς ρυθμούς από 25 εκατ. δρχ. τον Νοέμβριο του 1941 σε 850 εκατ. δρχ. τον Αύγουστο του 1943. Ταυτόχρονα το σύστημα είσπραξης δημοσίων εσόδων από φόρους και δασμούς είχε προφανώς καταρρεύσει.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα. 
Νέα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,47 δις ευρώ δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων το ποσό στα τέλη Αυγούστου διαμορφώθηκε στα 8,65 δις ευρώ από 7,2 δις ευρώ στο τέλος Ιουλίου. 

Συνολικά, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έφτασαν στα 69,239 δις ευρώ. 
Στην ουσία, το σύστημα είσπραξης δημοσίων εσόδων από φόρους έχει επίσης καταρρεύσει όπως και στην γερμανική κατοχή.

Τι απομένει; 
Η αντίστοιχη πληθωριστική διαδικασία που στην περίπτωση του μνημονίου δεν απαντάται στα είδη της αγοράς, αλλά εκδηλώνεται με τον πλέον αδυσώπητο τρόπο, εκβιαστικά έχοντας τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα: 
Στο 1 τρις ευρώ ανέρχεται η συνολική αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσαν οι φορολογούμενοι στο Ε9

Αντιστοίχως, λαμβάνοντας υπόψη τις αντικειμενικές αξίες του 2007, το ποσό συρρικνώνεται στα 520,5 δις ευρώ!
Δηλαδή μιλάμε για μία βίαιη αύξηση 100% των αντικειμενικών αξιών από το 2007, που δεν έχει καμμία σχέση με τις συνθήκες της πραγματικής αγοράς! 

Αντίθετα, μία αναγωγή μας δίνει ονομαστικό πληθωρισμό ανώ του 200% δεδομένης της πτώσης των πραγματικών αξιών της ακίνητης περιουσίας.

Ποιοί κομμουνιστές λοιπόν; 
Μιλάμε για αναβίωση της κατοχής όπου οι πολίτες κρατούνται σε καταστολή με διασπορά προπαγάνδας και τρόμου.Ας το συνειδητοποιήσουμε πριν είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.